Myslete více na sebe, své zdraví a učte se sebelásce




Novoroční předsevzetí – pojem, který nás „pronásleduje“ v nejrůznějších podobách, každý rok, ať se nám to líbí nebo ne.  Pokud patříte mezi příznivce výzev – nejen novoročních, tak jistě uvítáte inspiraci na pár „závazků“, které konečně bude radost dodržovat, budou vás bavit, ale především zpříjemní váš každodenní život. No a ti z vás, kterým naopak podobné výzvy nic neříkají, se mohou prostě jen nechat inspirovat, jak snadno a příjemně prospět svému zdraví, fyzickému i psychickému. A to je důležité po celý rok, bez ohledu na to, zda je motivací novoroční předsevzetí, touha po změně životního stylu, nebo prostě jen chuť udělat něco příjemného pro sebe.

VÍCE SPÁNKU...

„Dobrý smích a dlouhý spánek jsou těmi nejlepšími léky v lékařských knihách“ – tak zní jedno irské přísloví, se kterým nelze než souhlasit. Navíc kvalitní odpočinek jde ruku v ruce se spokojenou psychikou nezbytnou pro naše celkové zdraví. Tělo a mysl tvoří jeden celek a na nás je o něj náležitě pečovat. Pokud bojujete s nedostatkem spánku nebo máte problémy s usínáním, vsaďte na uklidňující a relaxační čaj Ahmad Tea SLEEP. Jeho základem je heřmánek, ceněný pro své harmonizující a protistresové vlastnosti, dále obsahuje vybranou směs lučních květů, meduňky, lípy, mučenky a levandule. To vše doplněno o kousky sušeného medu, který nálevu dodává uklidňující zlatavou sladkost.

DOSTUPNÝ VÝHRADNĚ NA e-shopu www.ahmadtea.cz;

Doporučená cena, 78,90 Kč

SEBELÁSKA...

Základem spokojeného života je mít rád sám sebe. Se všemi vadami na kráse, ať už jsou fyzické či duševní povahy. Pro někoho žádný problém, pro jiného nadlidský úkol. Pokud patříte k těm, kdo na sobě neustále hledají mušky a nedokonalosti, přestaňte s tím. Samozřejmě to chce čas, ale pokud na to půjdete postupně, pomalými krůčky, uvidíte, že brzy si to začnete užívat. Je důležité radovat se z maličkostí! Psychologové dokonce radí nepodceňovat blahodárnou sílu každodenních drobných potěšení – může se jednat o čerstvé květy do vázy, oblíbenou kávu cestou do práce, malou procházku, nový účes, oblíbený dezert, ... A rozhodně neprohloupíte, pokud přidáte na seznam těchto radostí chvilku se šálkem lahodného čaje Ahmad Tea BEAUTY.Blahodárná síla bylin vás zbaví stresu, dodá potřebnou energii a doslova vás pohltí svou pohádkovou vůní.

Směs je obohacena o přirozeně stimulující bylinné složky – ALOE VERA a ROHOVNÍK – které pomáhají organismu udržovat tu správnou zdravou jiskru. Romantickou vůni tohoto elixíru krásy pak podtrhují okvětní lístky růží a lipový květ.

Doporučená cena, 78,90 Kč

KVALITNÍ A DOBRÁ STRAVA....

Dejte si úplně jednoduché předsevzetí, že budete svému jídlu a jeho přípravě věnovat nezbytné minimum času, abyste se vyhnuli všem fast foodům, prefabrikátům, bagetám a jiným rychlovkám, po kterých obvykle sáhnete ve chvíli, kdy už hlady nevidíte a nemůžete se na nic soustředit. Jakmile budete mít po ruce svačinu v podobě ovoce, zeleniny, zdravé kapsičky, tyčinky, v ideálním případě doma uvařeného jídla nebo alespoň čerstvě připraveného sendviče, pak vězte, že je to účinnější než jakákoli dieta. Pokud ovšem přeci jenom zhřešíte, což v momentě, kdy začnete se zdravější životosprávou, může mít výrazně nepříjemnější následky, pak je určitě dobré mít po ruce 100% přírodní funkční čaj na podporu zažívání Ahmad Tea DIGEST. Díky dokonalému očistnému mixu máty, lékořice, fenyklu a biotinu tento bylinný čaj sametové chuti uklidňuje a regeneruje. Blahodárný efekt tohoto čaje výrazně umocňuje přídavek přírodního biotinu neboli vitaminu skupiny B, který pomáhá tělu přeměňovat potravu na energii a přispívá tak ke zdravějšímu metabolismu. Směs DIGEST je zcela BEZ KOFEINU, tedy mimo jiné vhodná k pití i večer pro bezproblémové trávení během spánku, o jehož kvalitu se navíc spolehlivě postarají heřmánkové listy.

DOSTUPNÝ VÝHRADNĚ NA e-shopu www.ahmadtea.cz;

Doporučená cena, 78,90 Kč

Pro více informací a zajímavé inspirace navštivte:  https://www.ahmadtea.cz/ 

nebo se staňte fanoušky na https://www.facebook.com/AhmadTeaCzechRepublic/

https://www.instagram.com/ahmadteacz/

Fotogalerie