La Formaggeria Gran Moravia nově v OC Quadrio!




Poznejte pravou chuť Itálie přímo v centru Prahy v obchodním centru Quadrio. Italská sýrárna La Formaggeria Gran Moravia se specializuje na pravé italské sýry a místní pochoutky a také na čerstvé mléčné produkty vlastní výroby. Nachází se v Market Level v -2 podlaží OC Quadrio a potěší zejména všechny milovníky Itálie a jejích tradičních sýrů i dalších mléčných produktů.

Nová provozovna La Formaggeria Gran Moravia nabízí zákazníkům na ploše 100 m2 čerstvé mléčné výrobky z vlastní litovelské sýrárny, jako jsou ricotta, mozzarella, máslo, zakysané produkty nebo tvaroh. Přímo hitem je u zákazníků oblíbený bezlaktózový extra tvrdý sýr Gran Moravia. Nabídku doplňuje celá řada italských sýrů, bezlepkových uzeniny, které jsou přímo před zákazníky krájeny a baleny. Nechybí ani ingredience italské kuchyně, recepty, nápady, atmosféra, a hlavně kvalitní servis.

Nově se rovněž pro zákazníky chystají speciální tematické týdny, ve kterých jim budou prostřednictvím ochutnávek a dalších akcí představeny italské speciality jednotlivých regionů. Návštěvnicí, kteří zavítají do prodejny La Formaggeria Gran Moravia v OC Quadrio, si tak budou moci užít pravou chuť i vůni Itálie přímo v centru Prahy. Tím OC Quadrio jen podtrhuje svoji kosmopolitnost.

„Těší nás, že se nám v takto krátké době podařilo realizovat otevření dalšího nového obchodu v OC Quadrio, a to oblíbenou provozovnu o oblíbenou provozovnu La Formaggeria Gran Moravia, která svým konceptem skvěle doplňuje náš Market Level. Zákazníci si mohou vybrat z nespočtu českých i italských surovin a pochutin. Vše navíc podtrženo skvělým servisem, který může být tou nejlepší pozvánkou, proč právě provozovnu La Formaggeria Gran Moravia v OC Quadrio navštívit,“ říká Pavel Ebr, Asset manager realitní skupiny CPI Property Group, vlastníka OC Quadrio.

Okuste přímo v centru Prahy chuť a vůni nejen prosluněné Itálie a jejích nezaměnitelných specialit, ale i kvalitu a umění litovelské sýrárny, která dominuje například bezlaktózovým sýrem Gran Moravia a svoji produkcí akcentuje rovněž zdravý životní styl.

OC Quadrio

Obchodní centrum otevřené roku 2014 v samém centrum Prahy ve Spálené ulici. OC se rozprostírá do 4 podlaží a jeho celková plocha je přes 8 500 m2. Zahrnuje přes 60 obchodů, restaurací a služeb a je přímo propojeno, jak s kancelářskými prostory, tak se stanicí metra Národní třída. www.quadrio.cz      

La Formaggeria Gran Moravia

Italsko-český obchodní řetězec La Formaggeria Gran Moravia vlastněn litovelské sýrárně Brazzale Moravia a.s., nabízí široký sortiment sýrů a dalších mléčných produktů z vlastní produkce, pravé italské uzeniny, olivové oleje, italská vína, másla i další originální gastronomické speciality.  Společnost má na českém trhu momentálně 18 provozoven, v OC Quadrio tak otevře v pořadí již 19. prodejnu a zároveň 10. na území Prahy. www.laformaggeria.com.