Moët & Chandon u příležitosti oslav lásky uvádí speciální dárkovou edici „Specially Yours“




Šampaňský dům Moët & Chandon představuje u příležitosti oslav sv. Valentýna dárkovou edici „Specially Yours“ se vzkazem od srdce. Ikonické lahve Moët & Chandon Impérial a Moët & Chandon Rosé ukrývá speciální dárkový box se zamilovaným vzkazem „I love you“. Dejte svou lásku najevo exkluzivním dárkem s osobním věnováním, který společné chvíle promění ve skutečně slavnostní. 

Moët & Chandon je již více než 275 let značkou šampaňského, která zpestřuje oslavy těch nejkrásnějších životních okamžiků i největších událostí. Šampaňský dům je uznáván za svou velkolepost a velkorysost v umění oslav, známé jako „savoir-fête“. Od roku 1891, kdy byly první štítky lahví personalizované, nabízí Moët & Chandon svým klientům možnost, aby jejich zážitky s šampaňským byly vždy exkluzivní a osobní.

Šampaňský dům na sv. Valentýna přichází se zamilovanou dárkovou edicí Specially Yours. Dárkové boxy s výstižným zamilovaným vzkazem „I love you“ promění tento Valentýn chvilku obdarování ve skutečně slavnostní moment plný lásky. 

Speciální dárková edice navíc odráží štědrost a závazky šampaňského domu k udržitelnosti. Koupí každého dárkového boxu Moët & Chandon jde část výdělku na iniciativu Natura Nostra, která podporuje udržitelné zemědělství a zachování biodiverzity v domovském regionu šampaňského domu v Champagne. Exkluzivní obsah s více informacemi, kde hraje hlavní roli tenisová legenda Roger Federer, je možné zobrazit po naskenování QR kódu na zadní straně každého dárkového boxu. 

Živost, velkorysost a svůdnost Moët & Chandon Brut Imperial 

Moët Impérial je ikonické šampaňské víno domu Moët & Chandon, které od svého vzniku v roce 1869 ztělesňuje jedinečný styl Moët & Chandon. Styl, který se vyznačuje zářivě ovocných charakterem, svůdnou chutí a elegantní vyzrálostí. Jeho chuť je navržena tak, aby odrážela bohatost a rozmanitost vinic regionu Champagne, a snoubí se v ní plnost Pinot Noir, vláčnost Meunier a jemnost a svěžest Chardonnay.

Spontánnost, zářivost a lákavost Moët & Chandon Rosé

Šampaňské víno Rosé Impérial je spontánní a zářivé šampaňské, které je okouzlujícím vyjádřením stylu Moët & Chandon, jenž přímo láká se nechat svést. Na první doušek zaujme svým aroma a chutí intenzivního červeného ovoce (lesní jahody, maliny a třešně) s lehkým pepřovým nádechem.

Dárkové boxy jsou dostupné od poloviny ledna.

Doporučená maloobchodní cena:

  • Moët & Chandon Impérial Brut I LOVE YOU Giftbox 75cl - 1 100 Kč s DPH (papírový box)
  • Moët & Chandon Rosé Impérial I LOVE YOU Giftbox 75cl - 1 300 Kč s DPH (papírový box) 
  • Moët & Chandon Rosé Impérial I LOVE YOU Giftbox 75cl - 1 500 Kč s DPH (kovový box)
Fotogalerie