Pojďte zazářit - Silvestrovské a plesové outfity podle MODIVO




Co se týče večerní módy, svět jednohlasně říká – ples pokračuje. V každodenních outfitech je stále velmi žádoucí minimalismus, ale večer pro něj není místo. Pro velké události jsou vyhledávány kreace jako z největšího červeného koberce na světě - Met Gala. Slavné značky se vracejí ke glamour stylu a estetice starého Hollywoodu. Opět budou módní husté umělé kožešiny, plesové šaty, látky, které se třpytí jako vodní hladina nebo disco koule, stejně jako asymetrické, tělo odhalující vzory přímo z počátku let 2000.

Outfity, ve kterých se vidíte jako v zrcadle, se staly součástí večerního dress codu a oblečení z látek připomínajících hladinu vody je dobré mít ve svém šatníku. MODIVO nabízí na sezónu plnou večírků lesklé stříbrné šaty s hlubokým výstřihem od značky Kontatto. Podobný kousek najdete také v nabídce značky Selected Femme - koktejlové malé černé šaty jsou obohaceny o moře flitrů a balónová ramena.

Pro odvážné nemohou v této souvislosti chybět tzv. naked dress. Průhledné kreace zdobené milionem třpytivých krystalků si vybírají nejen hvězdy z červeného koberce, ale také influencerky, které nosí naked dress na velké akce nebo setkání s přáteli. Na MODIVO najdete naked dress mimo jiné v nabídce značky Bruuns Bazaar.

Letošní sezóna patří také sentimentální cestě časem – do okamžiku, kdy móda prošla četnými proměnami a stylové byly různé experimenty. Věnováno mileniálům a zástupcům generace Z, trendy přímo z let 2000 jsou nyní nejžádanějším módním stylem. Oblíbené jsou opět kožešiny, objemné, husté a především umělé, jako v nabídce značky Elisabetta Franchi. Velké oblibě se těší také asymetrie – odhalená noha, paže nebo část těla je v současnosti nejčastěji využívaný prvek ve večerní módě.

V první řadě materiál. Jeho složení je věnována stále větší pozornost, proto stojí za to vzít v úvahu i to, jak materiál leží na těle. Večer se každý snaží blýsknout svým outfitem, ale je nutné vzít v potaz také pohodlí. Mezi pohodlné kousky patří slip dress, které jsou stále velmi oblíbené. Klasické slip dress v krémovém odstínu najdete v nabídce značky Birgitte Herskind na MODIVO a jejich odvážnější mini verzi v ocelově zelené barvě v kolekci značky GUESS.

Splývavý satén také konkuruje na pódiu plném trendů avantgardnímu latexu. Společenské šaty ve stylu Y2K najdete v nabídce značky Babylon a jejich elegantnější verzi v maxi délce až po zem v kolekci skandinávské značky ROTATE.

Více návrhů na plesové outfity najdete na modivo.cz, v kamenných obchodech MODIVO, ale také v aplikaci.

modivo.cz      @modivo.cz     #MODIVOCZ

Fotogalerie