11. ročník Prague Harley Days ve znamení All American




Další, již 11. ročník, tradiční letní akce Prague Harley Days, oslavující svobodný životní styl, motocykly, adrenalin i zábavu pro celou rodinu se tentokrát ponese v duchu All American. Pořadatelé akce se v termínu 1. až 3. září 2023 chystají na holešovickém Výstavišti uskutečnit nejen další ročník akce, ale především představit plejádu všeho amerického. Chybět tak nebudou motocykly Harley-Davidson ani tradiční spanilá jízda, ale rovněž typické americké gastro speciality od burgerů po steaky, americká zábava i adrenalin zóna s FMX exhibicemi či ukázkami amerických sportů jako je klasický box, baseball nebo americký fotbal. Zapomenuto nebude ani koncerty a další hudební vystoupení, family zónu s řadou aktivit a workshopů pro děti nebo zkušební jízdy gratis na nejnovějších motocyklech Harley-Davidson či v ikonických amerických autech. Prague Harley Days se navíc již po čtvrté v pořadí spojí s oblíbeným Burgerfestem.

„Poté, co jsme letos oslavili 10. ročník Prague Harley Days a zažili rekordní návštěvnost, jsme si říkali, kam ještě akci posunout dál. V řadě aspektů jsme zjistili, že jsme sice na limitech možností, ale řekli jsme si, proč Prague Harley Days nepojmout jako velkolepou oslavu volnosti, svobody, amerického životního stylu a zábavy. Chceme se totiž nejen bavit a nabídnout zábavu našim návštěvníkům, ale dát jim rovněž okusit, jak chutná svoboda a volnost v pravém slova smyslu a jaké emoce a energii člověku dovede dodat, a připomenout fakt, že to, že máme šanci žít ve svobodě rozhodně není samozřejmostí. Někdy totiž máme tendenci na to zapomínat, tak si to pojďme první zářijový víkend na holešovické Výstaviště připomenout a načerpat tu pravou energii Ameriky, svobody a volnosti a všeho, co symbolizuje,“ říká Michal Šesták, pořadatel Prague Harley Days.

11. ročník Prague Harley Days se zároveň stane největší afterparty oslav 120. výročí založení značky Harley-Davidson, konaných v červnu v Budapešti. Na své si tak přijdou opravdu všichni – aktivní jezdci a majitelé motocyklů Harley-Davidson, stejně jako všichni ostatní motorkáři, ale i obdivovatelé motocyklů, adrenalinu nebo sportu, rodiny s dětmi, vyznavači dobrého jídla a pití nebo jedinečné podívané, hudby a zábavy. Ať už návštěvník dorazí na motorce, pěšky, autem nebo tramvají, ať už mu je 12, 30, 50 nebo 70 let a více, ať už někdy na Prague Harley Days byl či půjde náhodně kolem – každý z nich má na Prague Harley Days své místo a najde si v nabitém programu to své.

Poslední prázdninový víkend tak bude v Praze stát opravdu za to! U toho nesmíte chybět.

Pořadatelé aktuálně spustili předprodej, v němž jsou až do konce ledna k dispozici vstupenky a balíčky se vstupenkami za zvýhodněné ceny. K dispozici zde: https://www.ticketlive.cz/cs/event/prague-harley-days-burgerfest-2023

1denní vstupenka – 250 Kč

Celoeventová vstupenka – 500 Kč

Celoventová vstupenka s trikem Prague Harley Days 2023 – 1 000 Kč

Celoeventová vstupenka s rallye packem obsahujícím triko Prague Harley Days 2023, odznak, výroční plaketu, klíčenku a nášivku – 1 800 Kč

Obyvatelé městské části Praha 7 pak budou mít již tradičně na celou akci, po všechny 3 dny, vstup ZDARMA.

KDY: 1. – 3. 9. 2023

KDE: Praha, Výstaviště Holešovice

https://www.ticketlive.cz/cs/event/prague-harley-days-burgerfest-2023

Více informací na www.pragueharleydays.cz

Fotogalerie