Božkov oblékl své vodky do nového, modernějšího kabátu a zároveň uvádí na trh novinku




Česká jednička na trhu, značka Božkov, představila nový design svého portfolia vodek, který prošel během několikaletého vývoje zásadní proměnou. Nový vzhled je moderní, prémiový a odráží kvalitu a poctivost značky oblíbené mezi spotřebiteli. Současně se změnou designu spouští prodej novinky Božkov Jemná se sníženým obsahem alkoholu, a reaguje tak na vzrůstající oblibu nápojů s nižším obsahem alkoholu.

Nový moderní a prémiový vzhled obalu vychází z úspěšného a povedeného designu celého portfolia značky Božkov. „Po několikaletém výzkumu a vývoji je nám potěšením, že můžeme představit nový design a současně potěšit spotřebitele, kteří dávají přednost alkoholickým nápojům s nižším obsahem alkoholu, novinkou Božkov Jemná 30 %. Věříme, že se bude našim spotřebitelům líbit a doufáme, že stejně jako naše klasická vodka, se i ta s nižším obsahem alkoholu bude těšit velké oblibě,“ dodává Michal Jakl, Group Brand Manager společnosti Stock Plzeň-Božkov.

Božkovská rodina má nový přírůstek

Dáváte raději přednost alkoholickým nápojům s nižším obsahem alkoholu? Nyní si tak můžete vychutnat i novinku na bázi vodky – Božkov Jemnou. Vychází z původní kvalitní vodky Božkov, ale na rozdíl od svého staršího sourozence obsahuje pouhých 30 % alkoholu. Vyzbrojte se na nadcházející vánoční a silvestrovské veselí s touto jemnou novinku a užijte si se svými blízkými a kamarády české a božkovské svátky.

Obě varianty vodky jsou dostupné v 0,5 l i 1 l verzi.

www.bozkov.cz

Instagram: @bozkov