ANSON’S radí mužům: Přivítejte nový rok stylově




Vánoční večírky a silvestrovské party jsou nedílnou součástí oslav konce starého roku a příchodu toho nového. Pokud se i vy chystáte zazářit na blížící se společenské události, rozhodně byste neměli podcenit výběr svého outfitu. Multibrandový prodejce ANSON’S přináší mužům osvědčené tipy a rady, jak si vybrat ty správně padnoucí kousky, které by neměly chybět v šatníku žádného muže.

Oblek jako nestárnoucí klasika

Rodinná setkání, firemní večírky či oslavy s přáteli vyžadují správný dresscode. Skvělou volbou je padnoucí oblek, ve kterém nikdy nešlápnete vedle. Stačí sáhnout po módních kouscích nadčasových střihů a slavnostní outfit je na světě. Nestárnoucí klasikou jsou hladší materiály v odstínech tmavě modré či černé od značky BOSS či PIERRE CARDIN. Pokud se nebojíte experimentovat, můžete vyzkoušet i odvážnější barvy či vzory. Sako a kalhoty značky SELECTED HOMME v šedé barvě s módním károvým vzorem jsou hitem letošní sezóny.

BOSS (7 499 Kč)                                                                        

BOSS (3 099 Kč)

PIERRE CARDIN (6 999 Kč)                                                     

PIERRE CARDIN (3 499 Kč)

SELECTED HOMME (3 699 Kč)                                               

SELECTED HOMME (1 899 Kč)

Kvalitní košile jako základ úspěchu

K správně padnoucímu obleku neodmyslitelně patří také kvalitní košile. Elegantnější a formálnější klasikou může být například bílá košile BOSS (3 799 Kč). Bát se ale nemusíte ani barevných kousků či vzorů. Košile v odstínech zelené značky MCNEAL (1 399 Kč) je ideální volbou pod sako, ale bude ladit i s méně formálnějšími džínami.

BOSS (2 799 Kč)                                                                         

BOSS (3 799 Kč)             

MCNEAL (1 399 Kč)                                                                                 

Motýlek nebo kravata?

Každý outfit je dotáhnut k dokonalosti pomocí doplňků, které utváří výsledný celek. Elegantnějšího vzhledu dosáhnete díky formálnějším kouskům jako je kravata nebo motýlek, ten obecně patří mezi výraznější módní doplňky a jeho obliba v posledních letech opět narůstá. Vhodnou volbou může být například decentní kravata značky BOSS (1 799 Kč) v tmavě modrém provedení nebo černý motýlek CHRISTIAN BERG (829 Kč) s tečkovaným vzorem.

BOSS  (1 799 Kč)                                                                        

CHRISTIAN BERG (829 Kč)

Výběr nadčasové klasiky, ale i unikátní nákupní zážitek a tým módních poradců najdete v ANSON’S Westfield Chodov a Arkády Pankrác.

Vaše budoucí vzpomínky vytváříme společně už teď.

Fotogalerie