Proběhla úspěšná kolaudace projektu G Residence v Unhošti




Projekty developerské a realitní společnosti Getberg, která se dlouhodobě zaměřuje na dosud neobjevené a perspektivní lokality v okolí Prahy, postupují dle plánu kupředu. Stavba projektu G Residence v Unhošti už je téměř u konce, East Gardens ve Strančicích se také blíží k úspěšnému dokončení a Forest Views, Dařbož a ICON Park Kladno jdou podle plánu.

G Residence

Proběhla úspěšná kolaudace projektu G Residence v Unhošti a budova získala svá čísla popisná. „Nové adresy už připravujeme pro naše klienty a nemůžeme se dočkat, až jim předáme klíče k novým bytům. Teď už dotahujeme poslední detaily jako je označení čísel bytů, parkovacích stání apod., aby se naši klienti vyznali v celé budově. Tento projekt letos úspěšně předáme,“ říká Kamil Dunaj, ředitel Business developmentu společnosti Getberg.

East Gardens

V první etapě projektu East Gardens ve Strančicích se dokončují zahradní úpravy a předzahrádky. Opravují se chodníky a dolaďují poslední detaily. Dominantou je park uprostřed projektu mezi zahradami, kde už jsou nainstalované lavičky, koše, a hlavně hřiště pro děti. Zbývají ještě terénní úpravy a za chvíli se tam budou prohánět všechny děti ze sousedství.

Druhá etapa je také na cestě k úspěšnému dokončení. Momentálně probíhá pokládka nášlapných vrstev a buduje se infrastruktura jako je přípojka vody, kanalizace, elektroinstalace a hrubé terénní úpravy. V příštích měsících bude probíhat příprava dalších objektů ke kolaudaci. Budou dobudovány chodníky a vstupy do rodinných domů. U dalších domů jsou dokončeny fasády, proběhne montáž střešní krytiny a betonáže vnitřních podlah.

Forest Views

V ulici U Sovy už pevně stojí první zděné domky. Tedy přízemní patra jsou vyzděné všechny a další patra zbývá dodělat jen u pár posledních domků. Začala práce na střechách a několik domů má již hotové střešní vazníky. V příštích měsících je v plánu finalizovat hrubé stavby v této ulici. Na pozemku byly zhotoveny také výkopové práce u čistírny odpadních vod a v dalších 3 měsících bude zahájena realizace splaškové kanalizace směrem od čistírny do areálu.

ICON Park

V Dubí Kladno se rozhýbal rozvoj lokality a v našem projektu jsou vidět základy pro první 2 bytové domy. Tedy A1, A2 a C1, C2 mají kompletně provedený pilotový základ a proběhla betonáž podkladního betonu.

„Další bytové domy B1, B2 a C3 mají kompletně hotový pilotový základ a nyní probíhá výkop na krycí vrstvu. Zároveň je také v procesu pokládka splaškové kanalizace. V dalších měsících dokončíme kompletně hlubinné založení a vybereme generálního dodavatele pro výstavbu zbývající části projektu,“ uzavírá Kamil Dunaj, ředitel Business developmentu společnosti Getberg.

Fotogalerie