Waterdrop má pro každého sportovního nadšence skvělou novinku




Udržujte svou mysl aktivní sportem i během zimních měsíců. Udržování kondice v zimních měsících je důležité pro naši imunitu, ale také pro naši náladu a soustředění, které se kvůli šedivému počasí mohou výrazně zhoršit. Za lepší náladu a skvělý pocit po cvičení vděčíme endorfinům, které se při něm uvolňují. Zároveň se sportem naše tělo zbavuje toxických a nepotřebných látek, které se vylučují pocením. Pocením však také ztrácíme velké množství elektrolytů, které hrají zásadní roli v objemu vody v buňkách, a proto mají velký vliv na funkci nervů a svalů. Během tréninku a po něm je vhodné průběžně doplňovat pitný režim obohacený o elektrolyty a vitamíny. Potřebujeme je pro regeneraci svalů, které jsou při každém sportu namáhány.

Společnost Waterdrop má pro každého sportovního nadšence skvělou novinku – malou kostku pro velké výzvy - Microlyte. Revoluční Microlyte doplní 9 cenných vitamínů a stopový prvek zinek a 5 elektrolytů vápník, draslík, hořčík, chlorid a sodík. Velkou výhodou Microlyte je nulový obsah cukru, lepku, kofeinu a GMO. O lepší povzbuzení při sportu se postarají zbrusu nové příchutě Microlyte – sladký meloun, aromatická borůvka nebo osvěžující grapefruit.

Malá kostka Microlyte povzbudí tělo doplněním potřebných látek a motivuje ke správnému pitnému režimu díky jedinečným příchutím, z nichž si vybere každý sportovec. Elektrolytový nápoj si nejlépe vychutnáte ze sportovní láhve waterdrop® s uzávěrem Pull Up. Díky inovativnímu prodlouženému ventilu lze pít snadno a rychle jednou rukou – ideální pro cyklisty.  Správný partner pro cvičení tak bude po ruce kdekoli a kdykoli.

Nový Microlyte spolu se sportovními lahvemi waterdrop® najdete na www.waterdrop.cz nebo v kamenných obchodech.

12 ks Microlyte v příchuti Grapefruit, Blueberry a Melon – cena 229 Kč

Microlyte set 36 ks – cena 609 Kč

Sportovní lahev 800 ml v novém designu – 789 Kč

Další informace a formace na: www.waterdrop.cz

Fotogalerie