Série castingů České Miss byla zakončena v Praze




Byla mrazivá sobota a v OC Europark, který najdete v pražských Štěrboholech nebylo v sobotu 17. března snad jediné dívky, která by alespoň na chviličku nezatoužila po korunce miss. Tento casting Česká Miss 2018 byl posledním ze série castingů letošního ročníku nejprestižnější národní soutěže krásy. Dorazily dívky nejen z Prahy a okolí, ale i z Plzně, Přerova, Rokytnice v Orlických horách a řady dalších míst.

Vítězka Česká Miss bude reprezentovat Českou republiku na nejprestižnější světové soutěži krásy Miss Universe. Další vítězky nás budou reprezentovat na Miss Earth a na Miss Supranational. Vítězka České Miss 2018 se může těšit nejen na účast na Miss Universe, ale také na kontrakt s kosmetickou firmou Juliette Armand za 750 000 Kč a ceny za více jak 1 milion korun českých.

„Česká Miss je o kráse, charismatu, inteligenci, není to jen soutěž fyzické krásy, ale komplexnosti. Hledáme krásnou ženu, dívku, osobnost, která zaujme svojí jedinečností a originalitou a bude inspirovat druhé,“ uvedla Eva Čerešňáková, ředitelka soutěže. Semifinále proběhne již 6. dubna v pražském hotelu Augustine.

Dívky přišel povzbudit také zpěvák Martin Maxa, který mnohé svou účastí překvapil.  V lednu totiž podstoupil závažnou operaci páteře, ale naštěstí vše dobře dopadlo a radost udělal nejen soutěžícím, ale všem, kdo do OC Europark dorazili, třeba jako podpora nebo jen na nákupy. V publiku dívky sledovala i Štěpánka Duchková se syny, která byla jejich zájmem mile překvapená, je jim totiž teprve osm let.

Zdroj: OC Europark

Fotogalerie