Indulona Original: vánoční dárek s tradicí




Asi každý z nás si někdy namazal ruce Indulonou a pamatuje si její specifickou vůni. Je to krém, který znají celé generace, na trhu je více než 70 let a ruce si jím mazaly naše babičky i maminky. Předává se z generace na generaci, stejně jako tradiční řemeslo. Z této myšlenky vzešlo krásné propojení tradičního krému na ruce s tradičním rukodělným řemeslem, které oslavuje naše tradice.

Vánoční dárkovou kazetu Indulona tak zdobí originální a ručně malované srdce, které je plné symbolů vyjadřujících lásku, ochranu a péči.

Motiv srdce, který vychází z tradiční lidové tvorby, vytvořila pro Indulonu vlastníma rukama paní Marie Čiháková, vyhlášená tradiční malérečka z malebné vesnice na Hodonínsku, z Blatnice pod Svatým Antonínkem.

Ornamenty, které používá, nejsou malovány samoúčelně. Vycházejí z lidové symboliky a promlouvají k nám i dnes. „Pro mě osobně je charakteristický konvalinkový had, který se točí dokola. Takový je i život, chvíli směřujeme nahoru a pak zase spadneme dolů,“ zmiňuje paní Čiháková během malování symbolů. I srdce, které vytvořila pro Indulonu, je plné symboliky, každý z ornamentů vyjadřuje nějakou hodnotu našeho života.

Srdce plné symbolů

Samotný motiv srdce znamená lásku a ochranu a modrá barva je barvou vody a péče o naše zdraví. Ústředním motivem jsou dva ptáčci, kteří se dotýkají zobáčky, znamenají lásku, péči a rodinu. Dále zde vidíme motiv granátového jablka, ten znamená ochranu bohatství a šťastný život. Růže představuje rodinu, která je šťastná a žije pospolu. Kruhový motiv představuje ochranu a je symbolem slunce, které pečuje o život a o všechny lidi. Spirála je symbolem věčného života a péče o vše živé.

Úkolem ornamentu je od pradávna ochrana, pokud se v něm vyskytuje větší množství symbolů, tím větší je ochrana majitele ornamentu, věci nebo například domu, na kterém je namalován.

Vánoční dárkové balení Indulona s motivem srdce

Dárková kosmetická taška plná produktů Indulona Original

Krásná modrá kosmetická taška Indulona Original v sobě ukrývá hned 4 produkty. Naleznete zde legendární modrý krém na ruce Indulona Original. Tento regenerační, ochranný a promašťující krém na ruce je určený pro každodenní péči o vysušenou a popraskanou pokožku. Pokožce dodává pružnost, pevnost, přirozenou vláčnost a obnovuje bariérové funkce kůže. Dále můžete pokožku rozmazlovat s vyživujícím tělovým krémem, který je vhodný pro všechny typy pokožky. Indulona Hydratační tělový krém Original je obohacený o kyselinu hyaluronovou, která účinně pečuje o pokožku a pomáhá jí udržovat přirozenou úroveň hydratace. Součástí balení je také pečující mýdlo Original s bavlnou a panthenolem, které poskytuje účinné čištění a jemnou péči o pokožku rukou. Set je doplněn o Indulona Antibakteriální gel na ruce ORIGINAL s aloe vera a čajovníkem ničí 99,9 % bakterií. Vánoční dárkovou tašku Indulona zdobí originální motiv srdce, které je plné symbolů.

Cena: 429,90

Vánoční dárková kazeta Indulona

Součástí vánoční dárkové kazety Indulona je legendární modrý krém na ruce Indulona Original. Tento regenerační, ochranný a promašťující krém na ruce je určený pro každodenní péči o vysušenou a popraskanou pokožku. Pokožce dodává pružnost, pevnost, přirozenou vláčnost a obnovuje bariérové funkce kůže. Uvnitř se ukrývá také Indulona Pečující tekuté mýdlo SENSI CARE s magnolií a panthenolem bylo speciálně vyvinuto tak, aby poskytovalo účinné čištění a jemnou péči i citlivé pokožce rukou. Sadu uzavírá Indulona Zjemňující tělové mléko RŮŽOVÉ KVĚTY obsahuje unikátní kombinaci pivoňkové vody s významnými antioxidačními a protizánětlivými vlastnostmi a extraktu z růže, který je známý svými blahodárnými zklidňujícími vlastnostmi. Vánoční dárkovou kazetu Indulona zdobí originální motiv srdce, které je plné symbolů, srdce je i na dárku, který najdete uvnitř, jedná se o látkovou tašku s tímto motivem.

Cena: 299,90

Fotogalerie