ANSON’S představuje módní hity pro letošní zimu




Zima se blíží a s ní i nové teplejší kousky z módní dílny značky ANSON’S, ve kterých pánové ostudu rozhodně neudělají. Stačí následovat pár osvědčených rad a k tomu si pořídit několik nadčasových kousků, které během chladnějších dnů nejen zahřejí, ale nechají vás také zazářit.

Jednoduchým klíčem k úspěchu je kreativita a umění vrstvit. Vyzkoušet můžete třeba i kombinaci několika stylů. Vedle rozhodně nešlápnete v kabátu značky REVIEW (3 299 kč), který se skvěle hodí i ke sportovnějším kouskům jako je krémová LACOSTE mikina (4 199 Kč). Tato kombinace je důkazem, že i sportovní móda může vypadat ve správné společnosti stylově.

Ulicím i nadále vládnou výrazné barvy, kterých se nemusejí bát ani pánové, a to ani během zimního období. Tričko s dlouhým rukávem z dílny TOM TAILOR (829 Kč) v nestárnoucí hořčicové barvě je nepostradatelný kousek zimní výbavy snad každého muže. Společně s kalhotami PIERRE CARDIN (2 799 Kč) v šedivých tonech tvoří skvělé duo.

Zapomenout bychom neměli ani na doplňky, které dokáží oživit jakýkoli outfit. Kostkovaná šála nabízející kombinaci decentních barev s dominantní červenou od značky MCNEAL (1 099 Kč) je ta pravá pro muže, kteří ocenění nejen styl, ale také pohodlí a zahřátí, jež šála nabízí. Trefou do černého jsou také kvalitní kožené rukavice TOMMY HILFIGER (2 290 Kč), které jsou nejen elegantním, ale zároveň také funkčním doplňkem vašeho každodenního outfitu.

Společnost ANSON’S, která pod jednou střechou sdružuje top světové pánské módní značky a další exkluzivní brandy, si při výběru letošních módních kousků dala opravdu záležet. Výběr nadčasové klasiky, ale i unikátní nákupní zážitek a tým módních poradců najdete v ANSON’S Westfield Chodov, na ploše 1200 m2.

Fotogalerie