Prodej zahájen: Chytré telefony Galaxy S9 a S9+ vyvinuté pro moderní komunikaci




Oceněný telefon Galaxy S9+ získal v žebříčku DxOMark v kategorii fotoaparátů nejvyšší skóre v historii!

Společnost Samsung Electronics America, Inc. oznámila, že nové modely oceněných chytrých telefonů Galaxy S9 a Galaxy S9+, u nichž recenzenti telefonů z celého světa vysoce hodnotí nejlepší displej, provedení a fotoaparát, jsou nyní v prodeji ve Spojených státech amerických u poskytovatelů bezdrátových sítí a maloobchodech. Telefony jsou nabízeny ve třech barvách: černé, modré a fialové. Doporučená maloobchodní cena modelu Galaxy S9 je 719,99 amerických dolarů, zatímco model Galaxy S9+ by se měl prodávat za 839,99 amerických dolarů. Jak odblokovaná, tak carrier verze modelů Galaxy S9 a Galaxy S9+ je rovněž v nabídce na stránkách Samsung.com.

„Telefony Galaxy S9 a S9+ jsou navrženy pro zákazníky vizuální a sociální generace, kteří jsou ve spojení, komunikují a sdílejí své zážitky prostřednictvím fotek a videí,“ řekl Tim Baxter, předseda představenstva a generální ředitel divize společnosti Samsung Electronics pro Severní Ameriku. „Společnost Samsung naplno využila svou dlouholetou historii modernizace, pro zdokonalení fotoaparátu v chytrém telefonu tak, aby mohli uživatelé nejenom pořizovat skvělé snímky při jakémkoli osvětlení a v jakémkoli prostředí, ale rovněž se mohli vyjádřit vlastním jedinečným způsobem.“

Vylepšený fotoaparát

Modely Galaxy S9 a Galaxy S9+, vytvořené pro stále populárnější způsob komunikace a sebevyjádření prostřednictvím fotografií, videí a emoji, jsou vybavené nejlepším fotoaparátem s funkcí Dual Aperture1 (F1.5 bF2.4), která funguje stejně jako lidské oko, když se přizpůsobuje různým světelným podmínkám. Kromě toho zachycují telefony Galaxy S9 a S9+ až 12 verzí stejného snímku, aby vznikla optimální fotografie s vysokým kontrastem a menším šumem a zrnem. V žebříčku DxOMark získal model Galaxy S9+ nejvyšší skóre v historii, pokud jde o fotoaparáty v mobilních telefonech.

Kromě toho umožňuje funkce Super Slow-mo na modelech Galaxy S9 a S9+ superzpomalené zachycení záběrů 960 snímků za vteřinu a video, které trvá 0,2 vteřiny lze zpomalit, aby trvalo až šest vteřin pro epické zachycení každodenních okamžiků. S funkcí automatické detekce pohybu je snadné zachytit i ty nejrychlejší momenty, neboť funkce Super Slow-mo začne zaznamenávat okamžitě, jakmile dojde k pohybu. S funkcí animovaných emoji AR Emoji mohou uživatelé proměnit dvourozměrné selfie do podoby 3D avatara a vybrat si z připravených postaviček nebo si vytvořit takovou, která se jim prostě líbí. Upravené emoji se rovněž automaticky ukládají do 18 animovaných verzí formátu GIF, které lze posílat a sdílet prostřednictvím jakékoli aplikace, která tento formát podporuje.

S fotoaparáty modelů Galaxy S9 a S9+ se mohou uživatelé stát součástí okolního světa prostřednictvím inteligentního asistenta Bixby2 společnosti Samsung. Díky zkušenostem s technologií učení, rozšiřuje asistent Bixby fotoaparát o celou řadu inteligentních funkcí, jako je například okamžitý překlad textu z jednoho jazyka do druhého, schopnost rozeznat potraviny, spočtení přibližného kalorického obsahu a informovat o důležitých místech a zajímavostech v nejbližším okolí. S asistentem Bixby mohou uživatelé identifikovat produkty, které hledají a okamžitě si je koupit u stále rostoucího počtu obchodníků.

Pohlcující zábava

Modely Galaxy S9 a Galaxy S9+ obsahují rozšířené funkce pro zábavu, jako jsou výkonné reproduktory vyladěné od AKG a nejjasnější displej Super AMOLED na přístroji Galaxy. Se špičkovým zvukem a úchvatnou obrazovkou je pro uživatele nyní jednodušší než kdy předtím, aby si vychutnali svůj oblíbený obsah.

Propojený ekosystém

Oba modely Galaxy S9 i Galaxy S9+ podporují novou aplikaci SmartThings, která umožňuje jednoduchou a jednotnou obsluhu a ovládání zařízení Samsung i dalších kompatibilních spotřebičů. Ovládání připojených zařízení může být tak snadné jako přepnutí vypínače.

Základ Galaxy

Součástí modelů Galaxy S9 and S9+ jsou standardně základní oblíbené parametry, jako je například odolnost proti vodě a prachu kategorie IP68, rozšiřitelná paměť, rychlé a bezdrátové nabíjení a vstup pro sluchátka3. Kromě toho podporují modely Galaxy S9 a S9+ nejrychlejší sítě, jako například gigabitové LTE až do rychlosti 1,2 Gb/s, takže přinášejí uživatelům nejlepší kvalitu hovorů a rychlost přenosu dat, která je dnes na jejich sítích k dispozici.

Program péče o zákazníky Samsung Premium Care

S nákupem nového telefonu Galaxy S9 nebo Galaxy S9+ na stránkách Samsung.com, mohou zákazníci na jeden měsíc využít bezplatně program péče o zákazníky Samsung Premium Care. Jde o jediný podpůrný program, který za vámi přijde domů, do kanceláře nebo oblíbené kavárny. Služba rovněž zahrnuje ochranu před poškozením, rozšířenou záruku a rychlou podporu nebo výměnu přístroje.

Kromě toho společnost Samsung nedávno oznámila, že rozšíří osobní podporu mobilních zařízení tím, že v zemi otevře více než 300 autorizovaných servisních středisek Samsung Care uBreakiFix . Do začátku roku 2019 plánuje společnost, Samsung a uBreakiFix otevřít ve Spojených státech amerických téměř 200 dalších servisních středisek Samsung Care.

Další informace o telefonech Galaxy S9 a Galaxy S9+ naleznete na internetové adrese news.samsung.com/us/galaxy-s9/.

Technická specifikace Samsung Galaxy S9 a S9+

Galaxy S9

Galaxy S9+

OS

Android 8 (Oreo)

dtto

Displej

5,8 palcový zakřivený Super AMOLED s rozlišením 18,5:9 (570ppi)

6,2 palcový zakřivený Super AMOLED s rozlišením18,5:9 (529ppi)

Tělo

147,7mm x 68,7mm x 8,5mm, 163g, IP68

158,1mm x 73,8mm x 8,5mm,189g, IP68

Fotoaparát

Zadní: Snímač Super Speed Dual Pixel 12MP AF s OIS (F1.5/F2.4)Přední: 8MP AF (F1.7)

Zadní: Duální fotoaparát s duálním OIS

•Širokoúhlý : Snímač Super Speed Dual Pixel 12MP AF (F1.5/F2.4)

•Teleobjektiv: Snímač 12MP AF (F2.4)

•Přední: 8MP AF (F1.7)

AP

10nm, 64-bit, osmijádrový procesor (max 2,8 GHz Quad + 1,7 GHz Quad)

dtto

Paměť

4GB RAM64GB se slotem pro mikrokartu SD (až 400 GB)

6GB RAM64GB se slotem pro mikrokartu SD (až 400GB)

Baterie

3 000mAh

3 500mAh

Rychlé kabelové nabíjení kompatibilní se standardem QC 2.0Rychlé bezdrátové nabíjení kompatibilní se standardy WPC a PMA

dtto

Síť

Enhanced 4X4 MIMO / CA, LAA, LTE Cat.18

dtto

Konektivita

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2,4/5GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM, Bluetooth v 5.0 (LE až 2Mbps), ANT+, USB typ-C, NFC, poloha (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)

dtto

Platby

NFC, MST

dtto

Senzory

Snímač oční duhovky, snímač tlaku, akcelerometr, barometer, snímač otisků prstů, gyroskop, geomagnetický snímač, Hallův snímač, snímač tepové frekvence, snímač blízkosti, světelný snímač RGB

dtto

Ověřování

Zámek: vzor, PIN, hesloBiometrické zámky: snímač oční duhovky, snímač otisků prvků, rozpoznávání obličeje, Intelligent Scan: multimodální biometrické ověřování se snímáním oční duhovky a rozpoznáváním obličeje

dtto

Audio

Stereofonní reproduktory vyladěné od AKG, prostorový zvuk s technologií Dolby Atmos,Formáty přehrávaného zvuku: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

dtto

Video

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

dtto

*Všechny informace, které se týkají funkcí, vlastností, specifikací a dalších informací o produktu uvedené v tomto dokumentu, jako například, mimo jiné, jeho předností, provedení, ceny, součástek, výkonu, dostupnosti a možností produktu mohou podléhat změnám bez předchozího upozornění.

O společnosti Samsung Electronics America, Inc.

Společnost Samsung Electronics America, Inc. (SEA) se sídlem v Ridgefield Park, v americkém státě New Jersey, je uznávanou jedničkou v oblasti spotřební elektroniky, mobilních zařízení a podnikových řešení. SEA, plně vlastněná dceřiná společnost Samsung Electronics Co., Ltd., překračuje limity dnešních technologií a nabízí zákazníkům a organizacím celou řadu průkopnických produktů v oblasti spotřebičů, domácí zábavy, internetu věcí, mobilní informatiky, chytrých telefonů, virtuální reality, bezdrátové infrastruktury a nositelné elektroniky, kromě nabídky předního obsahu a služeb souvisejících s mobilními platbami, 360° video-virtuální reality, zákaznické podpory atd. Společnost Samsung je největší průkopník v oblasti chytrých mobilních telefonů a televizí HDTV ve Spojených státech amerických a jednou z nejrychleji rostoucích značek domácích spotřebičů na americkém kontinentě. Další informace o společnosti Samsung naleznete na stránkách www.samsung.com. Nejnovější aktuality o společnosti Samsung naleznete na adrese news.samsung.com/us a sledujte nás na @SamsungNewsUS.

O společnosti Samsung Electronics Co., Ltd.

Společnost Samsung inspiruje svět a formuje budoucnost prostřednictvím převratných nápadů a technologií. Společnost nově definuje svět televizorů, chytrých telefonů, nositelné elektroniky, tabletů, digitálních zařízení, síťových a paměťových systémů, systému LSI, slévárenství a řešení LED. Nejnovější zprávy najdete v sekci novinek na adrese http://news.samsung.com.

  1. Dual Aperture na zadním fotoaparátu je pouze širokoúhlý.
  2. Hlasový příkaz pracuje s vybraným rostoucím počtem aplikací třetích stran, viz Apps with Voice v asistentu Bixby, kde naleznete seznam kompatibilních aplikací. Dostupnost služeb se může lišit v jednotlivých zemích nebo podle operátora. Okamžitý přístup do Bixby není k dispozici při nahrávání videa a hlasu, v úsporném režimu, pohotovostním režimu, dětském režimu, DeX, DeX Station a režimu v autě. Hlasový příkaz rozpoznává angličtinu (USA), korejštinu a čínštinu (mandarinskou). Nerozpoznává všechny akcenty, dialekty a výrazy.
  3. Vodě odolný na základě testů, kdy byly přístroje ponořeny do vody o hloubce až 1,5 metru po dobu 30 minut. Po kontaktu s vodou vysušit. Karta MicroSD se prodává samostatně. Galaxy S9 a Galaxy S9+ mají paměť 64GB. Bezdrátová nabíječka se prodává samostatně.
  4. Displej měřený diagonálně jako plný obdélník bez zohlednění zaoblených rohů.
  5. Předem je nastaveno rozlišení Full HD+, které lze změnit v menu Nastavení na Quad HD+ (WQHD+).
  6. Pokrytí systémy Galileo a BeiDou může být omezené.

Zdroj: Edelman (v zastoupení společnosti Samsung Electronics America)