Kvalitní spánek a bezproblémové zažívání? Spolehněte se na nové bylinné čaje SLEEP a DIGEST od AHMAD TEAí




Pevné zdraví, štěstí, radost a spokojenost – jednoznačné přání nás všech, které rozhodně není prázdnou frází! Naopak! V dnešní době si stále více uvědomujeme, jak úzce jde fyzické i psychické zdraví ruku v ruce se spokojeností a krásou, po které touží každý z nás. Jak ale vytoužené rovnováhy dosáhnout? Navíc v extrémně náročném a vypjatém období, jako závěr roku a blížící se Vánoce? Nejdůležitější je o sebe pečovat – dbát na dostatek vitaminů, minerálů, pohybu a spánku pro silnou imunitu, hledět na zdravou a pestrou stravu včetně dostatečného pitného režimu pro spokojené zažívání a vyhýbat se stresu! Dodržovat správnou životosprávu, radovat se z maličkostí a zachovat klidnou psychiku, se během každodenního shonu zdá být jako téměř nadlidský úkol. Naštěstí jsou k dispozici spolehliví pomocníci v podobě bylinných a zelených čajů z řady NATURAL BENEFITS od AHMAD TEA, která byla speciálně navržena právě na podporu zdravého a vyváženého životního stylu. Ideální pro tento čas jsou novinky SLEEP a DIGEST – zbaví vás stresu, napomohou spokojenému trávení, okouzlí svou lahodnou chutí a zprostředkují tolik potřebnou chvilku relaxace se šálkem blahodárného čaje!

SLEEP – funkční uklidňující a relaxační čaj na podporu spánku

Dobrý a kvalitní spánek je nezbytný pro zdravé tělo a spokojenou mysl. Proto je tato lehká, ale luxusní směs květů, medu a meduňky ideálním bylinným čajem, který zklidní a připraví ke spánku. Základ tvoří heřmánek, ceněný po celém světě pro své harmonizující a protistresové vlastnosti.

Jemnou luční vůni umocňuje voňavá meduňka. Tyto složky jsou zvýrazněny levandulí, lípou a mučenkou, tedy bylinami, které jsou po staletí známé svými zklidňujícími a relaxačními účinky.
Směs doplňují kousky sušeného medu – med je přirozeným společníkem heřmánku, v nálevu se dokonale rozplývá a přináší uklidňující zlatavou sladkost. Tento báječný květinový nálev vám pomůže se uvolnit, uklidnit a rychle usnout.

Čaj SLEEP je vyroben pouze z přírodních ingrediencí a NEOBSAHUJE KOFEIN.

DOSTUPNÝ VÝHRADNĚ NA e-shopu www.ahmadtea.cz;

Doporučená cena, 78,90 Kč

DIGEST – funkční čaj na podporu zažívání

100% přírodní vyvážená bylinná směs sametové chuti DIGEST podává pomocnou ruku trávicímu systému. Díky dokonalému očistnému mixu máty, lékořice, fenyklu a biotinu (neboli vitaminu H) tento lahodný bylinný čaj uklidňuje a regeneruje. Základem je máta, která se již po staletí používá jako přírodní prostředek proti zažívacím potížím. Další příměsí je kořen lékořice a fenykl pro jejich anýzové tóny, trocha heřmánku a ostružinových listů pak umožní rozkvět jemné letní chuti. Ale je to právě přídavek přírodního biotinu, který skutečně zvyšuje trávicí schopnosti tohoto čaje. Biotin, komplexní vitamin skupiny B, pomáhá tělu přeměňovat potravu na energii, což přispívá ke zdravějšímu metabolismu. Díky svému složení je tento čaj skvělý k pití po vydatném jídle – okouzlí chuťové pohárky, zároveň spolehlivě napomáhá trávení sytých jídel a zmírňuje nadýmání. Směs DIGEST je zcela BEZ KOFEINU, tedy ideální k pití večer pro bezproblémové trávení během spánku, o jehož kvalitu se navíc spolehlivě postarají heřmánkové listy.

DOSTUPNÝ VÝHRADNĚ NA e-shopu www.ahmadtea.cz

Doporučená cena, 78,90 Kč

Pro více informací a zajímavé inspirace navštivte https://www.ahmadtea.cz/  nebo se staňte fanoušky na https://www.facebook.com/AhmadTeaCzechRepublic/. https://www.instagram.com/ahmadteacz/

Fotogalerie