Lexxus Norton zahajuje prodej bytů v luxusní Rezidenci Churchill




Realitní kancelář Lexxus Norton představuje nový luxusní projekt Rezidence Churchill situovaný do výjimečné lokality na pomezí Vinohrad a centra Prahy, ze kterého se otevírají mimořádné výhledy na Pražský hrad i širší panorama metropole. Lokalita nedaleko Václavského a Staroměstského náměstí disponuje nejen velmi bohatou občanskou vybaveností s množstvím kaváren, restaurací, obchodů či divadel, ale také výbornou dostupností. Architektonicky výrazný dům s 57 byty navazuje na další vinohradský projekt – Rezidenci Riegrovy sady. Dokončení jeho výstavby se plánuje v létě 2018.

Architektonický koncept a design Rezidence Churchill navrhl renomovaný ateliér Aukett s důrazem na nejvyšší míru komfortu budoucích majitelů. Její součástí proto budou reprezentativní společné prostory s nepřetržitou recepcí.

„Velmi si vážíme toho, že si nás vybral investor projektu, společnost SUDOP Invest, za exkluzivního prodejce. Rezidence Churchill patří k tomu nejlepšímu na pražském realitním trhu. Spojuje vynikající lokalitu v centru, moderní standard vybavení a možnost parkování. Splňuje tak veškerá očekávání zájemců o luxusní bydlení. Předpokládáme, že díky výjimečnosti projektu a chuti movitých zákazníků nakupovat, bude projekt v krátké době vyprodán,“ říká Karel Bor, generální ředitel realitní společnosti LEXXUS.

Šestipodlažní dům se dvěma vchody bude řešený jako bezbariérový s menšími komerčními prostory v přízemí. Všech 57 jednotek v dispozicích 1+kk až 5+kk bude vynikat vysokým standardem vybavení a propracovaným systémem smart home technologií. Přízemní byty doplní rozlehlá zahrada, ostatní jednotky lodžie, balkony nebo terasy s výjimečným výhledem na centrum Prahy. Další předností nového projektu bude dostatek parkovacích míst v podzemních garážích.

V rámci výstavby nového projektu bude navíc realizováno přímé pěší spojení s nedalekým hlavním nádražím a stanicí metra linky C.

Zdroj: Lexxus Norton

Fotogalerie