Emirates spouští na Světový pohár mužů v kriketu do 20 let novou reklamní kampaň s top hráči tohoto legendárního sportu




Kriketová superhvězda Rohit Sharma za velké podpory fanoušků kriketu vybíhá na hřiště, aby se představil v nejnovější reklamní kampani společnosti Emirates, která poběží během Světového poháru ICC mužů do 20 let.

Společnost Emirates, oficiální partner očekávaného mistrovství světa ICC mužů do 20 let, které začíná tento víkend v Austrálii, angažovala Rohita, známého jako Hitman, do své kampaně „Milovníci kriketu“. Rohit ukáže svoji tvář ve třech desetivteřinových spotech vytvořených pro tuto kampaň. První z nich představí Rohitovu dynamiku jako hráče v poli, který za hlučného povzbuzování stadionu letí vzduchem, když chytá míček. V následujících dvou dalších verzích reklamy je oslavován jeho charakteristický pálkařský styl. Všechny tři spoty vyjadřují poselství značky letecké společnosti o dokonalosti – „Nelétejte jen tak, létejte lépe“.

Kampaň obsahuje také další tři verze s dvěma známými hvězdami hry anglickými hráči Philem Saltem a Richardem Gleesonem, kterým není logo Emirates vůbec cizí, neboť hrají za Lancashire County Cricket Club sponzorovaný společností Emirates. Salta i Gleesona lze často potkat, jak „létají“ po domácím hřišti klubu nesoucí název Emirates Old Trafford, kde byly tyto nejnovější reklamy natočeny.

Během turnaje mužů do 20 let poběží reklamy společnosti Emirates s názvem „Milovníci kriketu“ v televizi v Austrálii, Velké Británii, USA, Indii a Pákistánu.

Společnost Emirates si v průběhu let vybudovala silné spojení s fanoušky kriketu po celém světě a přímo obsluhuje 14 ze 16 zemí, které se účastní sedmého ročníku mistrovství světa ICC v kriketu mužů do 20 let, včetně 42 letů týdně do Austrálie a linek do více než 39 měst ve Velké Británii, USA, Indii, Pákistánu, Jihoafrické republice, Nizozemsku, Bangladéši a Irsku.

Vášeň společnosti Emirates pro kriket trvá již 20 let, kdy se stala hlavním sponzorem Emirates Elite and International Panel of ICC Umpires, když byl vytvořen panel rozhodčích, který rozhoduje testovací zápasy a jednodenní mezinárodní zápasy po celém světě. V roce 2007 se aerolinka stala oficiální leteckou společností a globálním partnerem Mezinárodní kriketové rady (ICC). Emirates rovněž sponzoruje Mistrovství světa v kriketu ICC 2023, které se bude konat příští rok v Indii.

Kromě rozhodčích sponzoruje Emirates také elitní a mezinárodní panel rozhodčích ICC, kteří mají na své oficiální výbavě také logo Emirates. Vedle Světového poháru ICC v kriketu mužů podporuje aerolinka také Světové poháry žen v kriketu a rovněž finále Mistrovství světa v kriketu žen v roce 2023.

Kriket si můžete dopřát i ve výšce 12 km nad zemí  

Aby fanoušci kriketu v letadle nepřišli o žádnou akci Světového poháru v kriketu, bude Emirates vysílat zápasy turnaje živě ve vzduchu na svých speciálních sportovních kanálech Sport24 a Sport24 Extra, které jsou k dispozici zákazníkům ve všech kabinách v oceňovaném palubním zábavním systému ice. Přímý televizní přenos je k dispozici ve všech letadlech flotily Boeing 777 společnosti Emirates a ve většině jejích vlajkových letounů A380.

Pro cestující v prémiových kabinách vybraných letounů A380 bude společnost Emirates promítat zápasy živě na 55palcové obrazovce v ikonickém palubním salónku. Cestující si zde mohou užít živé sportovní přenosy ve výšce 12 km nad zemí a zároveň se bavit a vychutnávat si kromě jedinečného výběru lihovin nebo koktejlů také lahodné občerstvení.

Fanoušci mohou rovněž zůstat ve spojení se zprávami o turnajích a nejzajímavějšími událostmi na palubě díky balíčkům Wi-Fi, které si mohou vybrat. Členové programu Emirates Skywards cestující ve First Class nebo členové programu Platinum cestující v Business Class mohou využívat bezplatnou Wi-Fi po celou dobu letu.