La Natura – celý svět můžete najít doma




Máte rádi anglický styl? Ano, tak čtěte dál.

Po náročném dni plném stresu netouží většina z nás po ničem jiném, než se ukrýt před okolním světem a načerpat novou energii. Obklopte se při relaxování krásou a jedinečností, protože jen v příjemném prostředí bez rušivých elementů získáte nové síly a odhodlání do dalších pracovních dnů.

Prodejna nábytku a bytových doplňků La Natura vám představuje své podzimní novinky od značek Riviéra Maison a Neptune, které vdechnou vašemu domovu originalitu a vytříbenost. Díky rozmanitosti jednotlivých kousků tak máte možnost ze svého obývacího pokoje poznat celý svět.

Jste-li světoběžník, který obdivuje cizí kultury a jejich přístup k životu, pak si zamilujete nábytek či doplňky od značky Riviéra Maison, která při jejich tvorbě čerpá inspiraci ve velkých světových městech. Pro ty, kteří se naopak našli v romantickém anglickém stylu, si svou nabídku připravila značka Neptune pocházející z hrabství Wiltshire (jihozápadní Anglie). Obě značky používají k výrobě kvalitní materiály jako je masivní dub, chrom či ratan a najímají zkušené designéry, kteří do svých nápadů vkládají srdce.

Více informací o produktech a stylu: www.lanatura.cz