Vstupenky na oslavy 120. výročí Harley-Davidson v Budapešti již v prodeji




Oslavy 120. výročí Harley-Davidson pojmenované Harley-Davidson European 120th Anniversary Festival se ve dnech 22. - 25. června 2023 uskuteční v maďarské Budapešti. Ta se na čtyři dny stane magnetem pro příznivce značky Harley-Davidson a nabídne účastníkům jedinečný program, včetně výstavy Harley-Davidson Expo zahrnující všechny nejnovější modely značky, chybět nebude ani přehlídka Custom Bike Show s ukázkami nejrůznějších individuálních úprav a slavnostní spanilá jízda, při které si tisíce jezdců budou moci prohlédnout ikonické památky Budapešti a místní a turisté si pro změnu užijí jedinečnou podívanou. Harley-Davidson European 120th Anniversary Festival bude zároveň dokonalou předehrou senzační akce Homecoming konané v domovském městě Harley-Davidson, v Milwaukee od 13. do 16. července 2023.

Předprodej vstupenek na 4denní oslavy v Budapešti zahájen

Nyní byl navíc zahájen online předprodej vstupenek, a tak všichni, kteří si je zakoupí už teď, k nim získají atraktivní balíčky a připraveny jsou i slevy pro členy Harley Owners Group. Pořadatelé očekávají velký zájem, protože se na takto významnou akci se tradičně sjíždějí fanoušci Harley-Davidson z celé Evropy i dalších zemí.

„Jsem nadšený potenciálem oslav našeho 120. výročí v krásném městě Budapešti. Díky umístění v centru nejen Budapešti a Maďarska, ale i Evropy, je festival a naše značka dostupná pro obrovské množství diváků. Nemohu se dočkat, až přivítáme jezdce Harley-Davidson, členy Harley Owners Group a širší jezdeckou komunitu na našich neuvěřitelných oslavách, stejně jako početné místní publikum,“ říká Kolja Rebstock, viceprezident společnosti Harley-Davidson pro Evropu, Střední východ a Afriku

Doplňme, že Park Puskás Aréna, kde se oslavy 120. výročí Harley-Davidson uskuteční, leží v samotném centru Budapešti. Je domovem maďarské fotbalové reprezentace a pořádá řadu významných koncertů a dalších akcí. Festival 120th se bude konat v celém areálu Aréna Parku a zabere i příjezdovou třídu a okolní venkovní i vnitřní prostory kolem stadionu. Areál je perfektním místem pro tuto oslavu a účastníci se mohou těšit na obrovské množství atrakcí včetně více než 50 hudebních skupin, které každý den nabídnou až 12 hodin hudby na čtyřech pódiích, a dvou mezinárodních hlavních hvězd, které vystoupí v pátek a v sobotu. Mezi další atrakce budou patřit kaskadérské show na motocyklech, zóna pro rodiny s dětmi, přehlídka klasických automobilů, atrakce v zábavním parku a mnoho dalšího.

Více informací o akci, včetně rozsáhlých možností ubytování, aktivit a zábavy na místě, a zároveň možnost zakoupení vstupenek naleznete na: https://hd120budapest.hu/site/.