Úklidové prostředky TINCTURE jsou nekompromisní k nečistotám, ale šetrné k přírodě




Ekologické a zároveň vysoce účinné! Přesně takové jsou čisticí prostředky TINCTURE, díky kterým proměníte svůj byt v bezpečný domov bez toxinů a jiných škodlivých látek.

Domov je místem, kam se vracíme, abychom si odpočali po náročném dni. Čekáme od něj, že bude útulný, čistý a také bezpečný. Běžné úklidové prostředky jej sice dokonale zbaví nečistot, zároveň jej ale zahltí toxiny z chemických látek, které jsou jejich obvyklou součástí. Na straně druhé ekologické čističe velmi často postrádají patřičnou účinnost anebo nehezky voní.

Ve snaze udržet naše domovy zdravotně nezávadné proto přichází britská společnost TINCTURE s řadou čisticích přípravků, které jsou sice 100% přírodní, spolehlivě však zbaví domácnost veškerých nečistot, choroboplodných zárodků a dalších nežádoucích látek.

„Ve společnosti TINCTURE nám záleží na zdraví vašem, vašich dětí, domácích mazlíčků, ale i na naší planetě. Dali jsme si proto důkladně záležet na tom, abychom vyvinuli takové produkty, jejichž složení bude přirozeně antibakteriální a antivirové, netoxické a zároveň vysoce účinné," prozrazuje Angelika, čtyřnásobná maminka a zakladatelka společnosti. Dodává ještě, že produkty TINCTURE jsou dlouhodobě oceňované nejen pro svůj přístup k životnímu prostředí, ale i pro svou efektivitu, která mezi ekologickými přípravky nemá obdoby.

Přírodní čisticí sprej na koupelny

Přípravek odstraňuje nečistoty a vodní kámen. Obsahuje osvěžující citronový a pomerančový olej, olej galbanum a výtažky z kmínu a cedrového dřeva. Díky tomuto složení koupelnu nejen perfektně vyčistí, ale také nádherně provoní.

Sprej je vhodný na všechny povrchy v koupelně (umyvadla, vany, toalety, obklady atd.) z nichž odstraňuje 99,99 % bakterií a virů, a to včetně těch obalených, jako jsou například koronaviry.

TINCTURE Přírodní čisticí sprej na koupelny, 475 ml: 199 Kč.

Přírodní čisticí sprej na skla, zrcadla a kovy

Přípravek pro perfektní odstranění nečistot ze všech skleněných, zrcadlových a nerezových povrchů. Jeho složení, které v sobě kombinuje výtažky z hřebíčku, tymiánu, eukalyptu a heřmánku, čerpá z dávných receptur moudrých mnichů.

Sprej dokonale leští a nezanechává šmouhy. Je proto vhodným pomocníkem pro čištění oken, zrcadel, digestoří, varných desek nebo také obrazovek a monitorů.

TINCTURE Přírodní čisticí sprej na skla, zrcadla a kovy, 475 ml: 199 Kč.

Přírodní čisticí sprej na podlahy

Přípravek odstraňuje nečistoty, toxiny a další nežádoucí látky. Je založen na účincích čistých esenciálních olejů, organických rostlinných extraktů a aktivních přírodních látek. Díky kombinaci eukalyptu, tymiánu, rozmarýnu a heřmánku propůjčí bytu osvěžující vůni.

Sprej je vhodný na všechny povrchy včetně dřeva, kamene či například mramoru. Postará se o odstranění 99,99 % bakterií a virů, a to včetně těch obalených, jako jsou například koronaviry.

TINCTURE Přírodní čisticí sprej na podlahy, 475 ml: 199 Kč.

Přírodní prostředek na mytí nádobí

Přípravek byl speciálně vyvinut tak, aby si dokázal poradit s mastnotou, zbytky jídla i bakteriemi a zároveň byl maximálně šetrný k namáhané pokožce rukou. Kombinuje v sobě účinky výtažků z tymiánu, eukalyptu, skořice či heřmánku a díky nim má i svou povzbudivou vůni.

Prostředek je vhodný pro mytí nádobí, ale například i dětských hraček. Postará se o odstranění 99,99 % bakterií a virů, a to včetně těch obalených, jako jsou například koronaviry.

TINCTURE Přírodní prostředek na mytí nádobí, 475 ml: 199 Kč.

Koncentrát na podlahy

Oceňovaný netoxický přípravek je 100% přírodní, netoxický a je ideální pro odstraňování odolných skvrn a k vyčištění špinavých podlah. Je ideální na dřevo, kámen, laminát i dlažbu. Prostředek je přirozeně antimikrobiální a antibakteriální.

Prostředek je vhodný pro mytí nádobí, ale například i dětských hraček. Postará se o odstranění 99,99 % bakterií a virů, a to včetně těch obalených, jako jsou například koronaviry.

TINCTURE Koncentrát na podlahy, 475 ml: 229 Kč.

Přírodní univerzální čisticí sprej

Víceúčelový sprej si poradí s odstraněním všemožných choroboplodných zárodků, špíny i mastnoty. Díky kombinaci výtažků z šalvěje, eukalyptu, skořice, tymiánu a cedrového dřeva propůjčí vašemu domovu vůni jarního lesa.

Sprej je vhodný pro čištění všech povrchů, které se nacházejí v domácnosti. Postará se o odstranění 99,99 % bakterií a virů, a to včetně těch obalených, jako jsou například koronaviry.

TINCTURE Přírodní univerzální čisticí sprej, 475 ml: 199 Kč.

Fotogalerie