V Praze byla slavnostně otevřena klinika Medic Care s nadstandartní péčí




Před několika dny byla slavnostně otevřena moderní multidisciplinární klinika Medic Care, a tak není divu, že před centrem Bulovka v pražské Libni to opravdu žilo. Skvělé jídlo, pití, usmívající se obsluha, správně vybraná podkresová hudba, kterou umocňovaly živé tóny, to vše dohromady vytvořilo velmi příjemnou atmosféru a hostům ani nevadila sychravost podzimu. Po slavnostním přestřižení pásky se vydali zájemci o nadstandartní lékařskou péči, mezi kterými nechyběly známé osobnosti, na první prohlídku kliniky.

Jednotlivé ordinace i zázemí moderního zařízení si prohlédla celá řada hostů. Aneta Vígnerová, vítězka soutěže Miss České republiky 2009, dokonce měla i milou povinnost, přestřihnout pásku. Příležitost prezentace si nenechala ujít ani Anife Vyskočilová, kterou doprovázel Felix Slováček. O rozsah služeb klinika se zajímala také moderátorka Kateřina Kristelová i Lenka Špillarová, kterou známe především z obrazovek televize Prima. Vše chtěla vidět také sportovní moderátorka Inna Puhajková, která slavnostní pozdní odpoledne zahájila.

Klinika poskytuje nejen lékařskou péči, ale i tolik žádané estetické zákroky, plazmaterapii, mezoterapii či redermalizaci. Chcete zhubnout? Na klinice vám s hubnutím pomohou odborníci a také neinvazivní přistroj pro hubnuti TIENS nebo můžete svoji postavu formovat pomocí lipolytiky. Toužíte po plných a symetrických rtech? Tak to v Medic Care také vyřešíte, stejně jako lékařem indikované odběry krve, a i některé typy očkování. Hosté se shodovali na přínosu infuzní terapie na podporu imunity, která je zde také poskytována a většina z nich byla již na místě rozhodnuta, že ji v blízkých dnech podstoupí.

Timur Ivshin byl ze zájmu hostů nadšený. Plně si uvědomoval, že zdravotnických zařízení, kam chodí pacienti rádi, a hlavně bez stresu je v metropoli vcelku málo. Dlouho pracoval s myšlenkou, jak to zlepšit, až se zrodila multidisciplinární klinika Medic Care.Individuální přístup a zákaznický komfort je samozřejmostí. Chceme, aby se každý cítil na klinice příjemně,“ potvrzuje Timur Ivshin.

Pokud se děsíte, když máte navštívit ordinaci svého lékaře a není to kvůli vašemu zdravotnímu stavu, je něco špatně. Je vaším přáním takové stresy odbourat? Pak musíte zvolit to správné zdravotnické zařízení. Zamyslete se, zda právě Medic Care není ta správná volba. Portfolio služeb je skutečně široké a všichni lékaři, fyzioterapeuti i kosmetilogové jsou předními specialisty ve svých oborech.

Fotogalerie