Centrem Prahy projede 800 motocyklů Harley-Davidson




Na 800 motocyklů Harley-Davidson zpestří už za dva týdny, konkrétně 3. září, Pražanům sobotní dopoledne. V plánu je již tradiční spanilá jízda stovek strojů Harley-Davidson, která se uskuteční v rámci 10. ročníku Prague Harley Days. Jezdci na ikonických motocyklech, kteří se do Prahy sjíždí z řady evropských i mimoevropských zemí, tak v sobotu 3. září vyrazí od holešovického Výstaviště směrem do centra Prahy. V plánu mají krátkou zastávku na Václavském náměstí a řada by měla přijít i na zajímavé překvapení. Spanilá jízda 800 motocyklů Harley-Davidson tak opět po roce nabídne jedinečnou podívanou, kterou si s chutí užijí obyvatelé metropole, kolemjdoucí i zahraniční turisté.

Spanilá jízda motocyklů Harley-Davidson vyrazí v sobotu 3. září v 10:30 od holešovického Výstaviště směrem do centra Prahy. Konkrétně projede Veletržní a Bubenskou ulicí, následně zamíří na Hlávkův most, dále bude pokračovat po Magistrále, odkud přejede právě na Václavské náměstí. Tam je v plánu nejen krátká zastávka, ale pokud vše klapne měla by přijít řada i na unikátní překvapení. Z Václavského náměstí bude spanilá jízda pokračovat Sokolskou a Žitnou ulicí na Karlovo náměstí a poté po Masarykově nábřeží a přes Čechův most zpět k holešovickému Výstavišti.

Spanilá jízda je navíc určena nejen pro majitele motocyklů Harley-Davidson, ale pro jezdce všech značek, a to třeba i na skútrech. Ti všichni se mohou do spanilé jízdy zapojit vyzvednutím speciální pásky na Info stánku akce Prague Harley Days do pátečního večera – a užít si tak průjezd Prahou po boku motocyklů Harley-Davidson.

„Spanilá jízda je každoročně obrovský zážitek, za kterým na Prague Harley Days vyráží celá řada motorkářů. Rád bych je proto opět pozval. A to nejen naše stálé jezdce a návštěvníky, ale i jezdce všech značek bez ohledu na stroj, značku, kubaturu. Pro ty všechny je spanilá jízda určena a budeme maximálně rádi, když se do ní zapojí i nováčci a užijí si společně s námi neopakovatelnou atmosféru, kterou nabízí,” říká Jaroslav Vavřina, organizátor Prague Harley Days a dodává: “Stejně jako ve spanilé jízdě rádi uvítáme jezdce jiných značek, nejinak tomu bude I na celých Prague Harley Days. Ty jsou určeny nejen jezdcům, motorkářům, ale celé široké veřejnosti. Ať už jste milovník motocyklů, skvělé podívané, dobrého jídla nebo adrenalinu, ať už jste aktivní jezdec nebo jen hledáte zajímavou akci, kde strávit první zářijový víkend, ať už jste na motocyklu nikdy neseděli nebo jste třeba náhodní kolemjdoucí, teenageři nebo maminky, pro vás všechny jsou Prague Harley Days určeny. Odhoďte obavy a předsudky a zavítejte mezi nás a třeba se budete ještě rádi vracet.”

Připomeňme, že spanilá jízda zahájí 2. den Prague Harley Days. Oficiální zahájení akce pak proběhne v sobotu ve 13 hodin na hlavním pódiu umístěném opět na Křižíkově fontáně v dolní části holešovického Výstaviště. I letos, již po 3. v řadě, se akce propojí s Burgerfestem, který 10. výročí oslavil loni.

Nenechte si proto ujít ten nejlepší ročník Prague Harley Days, kterým 10. výročí bezpochyby bude!

Ti nejlepší hosté i nejzdařilejší a nejobdivovanější body programu za celých 10 let. U toho nesmíte chybět!

KDY: 2. – 4. 9. 2022

KDE: Praha, Výstaviště Holešovice

Vstupenky celoeventové nebo jednodenní k zakoupení ZDE: https://www.ticketlive.cz/cs/event/prague-harley-days-burgerfest-2022 i na místě. Celoeventová i jednodenní vstupenka zahrnuje vstup na Prague Harley Days I Burgerfest.

Fotogalerie