ANSWEAR je moderní multibrandový online obchod s módou




ANSWEAR spojuje módu a módní doplňky z celého světa na jednom místě. Z pohodlí domova tak nakoupíte dámské, pánské i dětské oblečení, boty a doplňky více než 300 světoznámých značek, které dohromady zahrnují přes 40 000 produktů. Nehledě na styl, příležitost nebo roční období, na Answear vždy najdete ten správný kousek přímo pro Vás. Milujete značky Tommy Hilfiger, Guess Jeans, Pepe Jeans, Nike, Adidas, Steve Madden nebo Parfois? Pak je Answear tou správnou volbou. Mimo jiné má Answear tři vlastní autorské značky - Medicine, Answear a Kiss My Dress. Značka Medicine je jednou z nejprodávanějších a nejpopulárnějších mezi českými módními nadšenci.

Answear staví své zákazníky vždy na první místo. Proto jim nabízí široký výběr a plný zákaznický servis, doručení do 24 hodin, při nákupu nad 700 Kč zdarma dopravu, a to v mnoha podobách - DPD, Česká pošta, Uloženka nebo osobní odběr v Pick up Pointu v Praze, kam je doprava bez ohledu na výši objednávky vždy zdarma.

Answear je neustále se rozrůstající společností, aktuálně působí již v šesti zemích. Miliony zákazníků v Polsku, České republice, Slovensku, Rumunsku, Ukrajině a Maďarsku mohou nakupovat na Answear.

ANSWEAR.com byl založen v prosinci 2010, na plné obrátky svoji činnost zahájil v únoru 2011. Po 3 letech úspěchu na polském trhu (měřeno rostoucím počtem spokojených zákazníků a oceněními v oboru), v březnu 2014 ANSWEAR zahájil svoji činnost v České republice a v listopadu 2014 na Slovensku.

Zkusili jste už nakupovat s tímto hráčem na trhu? Projděte si i loyalty program, určitě vás zaujme.