PRIM POTÁPKY by měl mít každý muž, který vítá výzvy




Svět ticha, jen modrá hlubina a vy. Objevování nového, zkoumání nepoznaného. To je potápění. Za odvahu se vám odmění. Zachytíte kousek věčnosti. Vteřiny, minuty… Nádherný záhadný svět, kde čas plyne stejně jako voda, inspiroval novoměstského výrobce hodinek k vytvoření limitované edice PRIM POTÁPKY.

Spolehlivý společník

Ve společnosti ELTON hodinářská, která náramkové hodinky vyrábí již od roku 1949, vytvořili odolné potápěčské hodinky, které v sobě nesou DNA ikonických sportovních modelů PRIM. Otočnou lunetu zdobí drážkování, typické pro uzávěr kyslíkové láhve. Kroužek se otáčí pouze proti směru chodu hodinových ruček. Přesně tak to má u potápěčských hodinek být, pro případ, že o ně neúmyslně zavadíte. Protože čas hraje při pobytu pod vodou zásadní roli. 

Na PRIM POTÁPKY se můžete spolehnout za každých okolností. Přehledný perforovaný číselník je stejně jako otočná luneta skvěle čitelný díky luminiscenčnímu HyCeramu s mimořádně vysokou intenzitou svítivosti. Přehled o čase neztratíte ani v těch nejnáročnějších podmínkách. Robustní broušené pouzdro, které při pohledu z boku připomíná siluetu lodního šroubu, bezpečně chrání kvalitní švýcarský strojek značky ETA.

Inspirace modrou hladinou

Design hodinek je laděn do modré barvy. Její odstíny přecházejí z tmavých až po světlé, jako když z temných hlubin stoupáte k hladině. Číselník zdobí stylizovaná potápěčská vlajka. Kaučukový řemínek s motýlovou sponou je ideální i pro delší pobyt ve vodě. Reliéfní datumové okno je netradičně umístěno na šesté hodině.

Dominantu zadního víka tvoří laserem vygravírovaný reliéf Hranické propasti. Je nejen nejhlubší propastí České republiky, ale také nejhlubší zatopenou propastí světa. Jejího dna se dodnes nepodařilo dosáhnout. Je ojedinělá, výjimečná, nepokořená. Symbolizuje tajemství i každodenní výzvy. Přijmete je?

Balení hodinek je stejně nápadité jako netradiční. Vodotěsný kufr hodinky bezpečně uschová v době, kdy nebudou zdobit vaše zápěstí. To ale jistě nebude často. PRIM POTÁPKY nemusíte odložit ani na souši. Díky atraktivnímu a odvážnému designu i spolehlivému chodu se s nimi budete cítit jako ryba ve vodě v každé situaci.

Více informací: www.prim.cz

Foto: Michal Hejduk

Fotogalerie