Emirates navyšuje frekvenci letů na londýnské letiště Gatwick na tři denně




Letecká společnost Emirates od 27. července do 3. srpna navýší frekvenci letů na a z letiště Londýn Gatwick na celkem tři spoje denně.   

Zařazení třetího denního spoje na toto letiště pomůže pokrýt vysokou poptávku během letního období po letech do a z Londýna. Zároveň toto navýšení nabídne dodatečná místa pro pasažéry Emirates, kterých se dotkla letová kapacitní omezení na Londýn Heathrow, a pomůže tak zmírnit provozní dopady na tomto letišti. Zákazníci Emirates budou v této záležitosti kontaktováni leteckou společností napřímo nebo prostřednictvím cestovních agentů. Aerolinka úzce spolupracuje se svými cestovními partnery, aby znovu vyhověla všem dotčeným rezervacím a zajistila bezproblémová letová spojení pro své zákazníky do jejich cílových destinací. 

Dodatečný denní let do Londýna Gatwick bude provozován širokotrupým letadlem Emirates Boeing 777 s místy ve First, Business a Economy Class. Lety EK011 a EK012 budou operovány do a z Londýna Gatwick během dopoledne.

Emirates velmi vítá podporu od londýnského letiště Gatwick a dalších partnerů na místě, kteří s leteckou společností úzce spolupracují, zajišťují dostatečné zdroje pozemního odbavování a denně se vypořádávají s dodatečnou poptávkou, aby cestujícím zajistili hladkou a bezstarostnou cestu. 

Emirates bude v tomto období nadále provozovat svých šest denních letů do a z londýnského letiště Heathrow, plánované opětovné zahájení denních letů do Londýna Stansted bude spuštěno 1. srpna.