V londýnském obchodním domě Harrods se otevřel Moët & Chandon Champagne Bar




Šampaňský dům Moët & Chandon otevřel v luxusním obchodních domě Harrods v Londýně svůj největší samostatný champagne bar v Evropě. Hosty potěší kompletní nabídkou šampaňských vín od novinek po rarity, originálními koktejly a luxusními pokrmy k zakousnutí.

Stejně jako šampaňský dům Moët & Chandon i tento bar se nese v elegantním a glamour duchu. Návštěvníci mohou na vlastní kůži zažít štědrost rozlehlých vinic šampaňského domu s kompletním nabídkou rozlévaných šampaňských vín Moët & Chandon za ceny od 16 liber. Na své si přijdou, jak milovníci bublinek, kteří se mohou nechat unést na elegantních tónech Brut Impérial až po sladké aroma Grand Vintage Rosé, tak milovníci koktejlů, pro které nemůže chybět koktejl „Peach Blossom“ nebo „Champagne Shake“. Všichni nadšenci do šampaňského Moët & Chandon budou uchváceni kouzlem tohoto jedinečného místa, perfektního pro nejrůznější setkání. 

Šampaňské, které si mohou hosté vychutnat po láhvi (od standardní velikosti 75 cl až po magnum), zahrnují i výjimečná vína z kolekce Moët & Chandon Legacy Champagne Grand Vintage a Legacy Champagne Rare Limited Edition, mezi kterými je Grand Vintage Magnum z roku 1959 v hodnotě 4 400 liber.

Moët & Chandon Champagne Bar myslí i na vytříbené chuťové pohárky gurmánů a nabízí výběr přepychových sladkých i slaných pokrmů. Od typického barového pokrmu „Choux Love“, lahodného dezertu ze sušenkového těsta s náplní z manga a mučenky, u kterého je každá sušenka označena jedním ze čtyř písmen M O Ë T, až po lahodně lákavý pokrm „Cheese Délice“ se sýrem Burrata Stracciatella, pikantním zelím kimchi a toasty z černého sezamu.

Mezi další chutné položky na menu, které rozhodně zaujmou, patří příhodně pojmenované chody „The World Is Your Oyster“ – skalní ústřice, hruška & okurka, kaviár Oscietra; veganské „Not Another Faux Pas“ – faux gras, rebarbora, zázvor a chléb; a krémový „Moët Caramel“ – skořápka z hořké čokolády (důmyslně odlitá do tvaru ražené zátky na láhev Moët & Chandon) plněná pěnou z 66% hořké čokolády a slaným karamelem, podávaná na křupavé sušence. 

Pro umocnění jedinečného zážitku jsou pokrmy servírovány na talířích vyrobených na míru, z nichž každý nese jiný slavný citát o šampaňském víně, včetně „Potěšení bez šampaňského je čistě umělé“ od Oscara Wilda nebo „Jediné, čeho v životě lituji je, že jsem nepil dost šampaňského“, poznámka, kterou kdysi pronesl britský ekonom John Maynard Keynes.

Moët & Chandon nechyběl na francouzském královském dvoře za Ludvíka XV. nebo na červeném koberci Hollywoodu, připíjel si na světové Grand Slamy, rozzářil Studio 54, blýskl se během světových týdnů módy, radoval se z milníků britské královny a nyní se stává součástí i slavného obchodnímu domu Harrods – ikonické londýnské destinace, která má otevřené dveře všem návštěvníkům.

Moët & Chandon Champagne Bar
Harrods, Knightsbridge, London SW1X 7XL
Otevřeno od 7.7.2022
Otevírací doba: Pondělí – Sobota, od 12 hodin do 21 hodin / Neděle, od 12 hodin do 18 hodin
Rezervaci je možné udělat ZDE

Fotogalerie