Peugeot Scooters s novinkami na Motosalonu v Brně




Peugeot Scooters míří na brněnský Motosalon s vylepšenou stopětadvacítkou Speedfight 4, novinkou Belville 125i i vlajkovou lodí Peugeotu tříkolkou Metropolis 400i RX-R. Skútry s francouzským šarmem budou vystaveny od 8. do 11. března 2018 na veletrhu v pavilonu P. Na stánku Peugeotu bude i ambasador retro modelu Django Lukáš Pešek.

"Nová řada skútru Speedfight už nyní budí velký zájem zákazníků. Je to sportovní skútr, který se velmi povedl a dnešní náročné generaci nabízí spoustu vychytávek,“říká Robin Hošek brand manager společnosti Scooters a.s. Speedfight 4 125 navazuje na úspěšnou řadu Speedfight 3. Má nový vodou chlazený motor, vylepšené jízdní vlastnosti, LED svícení, nabíjení mobilních telefonů přes USB nebo držák na mobil či navigaci.

Absolutní novinkou z továrny Peugeot Scooters bude model Belville 125i, který uspokojí i potřeby jezdců na delší vzdálenosti než jen popojíždění po městě. Výrazným prvkem jsou velká 16palcová kola. "Skútr je stabilní, dobře ovladatelný a velmi pohodlný,“ doplňuje Hošek ze Scooters. Belville 125i bude k dispozici ve třech variantách, kromě klasické i v luxusnější Allure a sportovní RS verzi.

Výhradní dovozce pro Českou i Slovenskou republiku vystaví na Motosalonu 8 modelů. Mezi nimi i tříkolku Metropolis 400i RX-R, který disponuje velmi vyspělými technologiemi převzatými od aut (např. kontrola trakce, senzory tlaku v pneumatikách, LED osvětlení). Tříkolky v této kategorii je možné i přes vyšší obsah motoru řídit s řidičským oprávněním skupiny B.

"Pro zákazníky, kteří si potrpí na styl, design a osobitost opět přivezeme retro model Django, a to hned v několika barevných variantách,“ dodává Hošek. Peugeot se drží retro stylu, do kterého však zvládl vkusně zapracovat moderní prvky, mezi které patří kotoučové brzdy, digitální displej nebo LED blinkry.

Během veletrhu bude na stánku Peugeot osobně i motocyklový závodník Lukáš Pešek, který se stal ambasadorem retro modelu Django. Lukáš Pešek se podělí o své zkušenosti s jízdou na skútru Django. Dalším zpestřením stánku Peugeot bude i soutěž o moto doplňky. Peugeot Scooters najdou návštěvníci v pavilonu P, expozice 008.

Všechny skútry Peugeot přešly na normu Euro 4, čímž zvýšily svoji kvalitu. Peugeot skútry zákazníci dlouhodobě hodnotí jako velmi povedené v porovnání cena a výkon. Během veletrhu mohou zákazníci využít tradičních veletržních slev. K testovacím jízdám zve Peugeot Scooters následně na showroomy u Brna (U vlečky 665, 664 42 Modřice u Brna) a v Praze (Skorkovská 1644, 198 00 Praha).

Kromě skútrů bude vystavený také doplňkový sortiment moto helmy portugalské značky NAU Helmets a italské MOMO DESIGN a moto oblečení značek Lindsrtands, Jofama a Halvarssons, které používá i Policie ČR.

Importér přiveze skútry Peugeot i na slovenský veletrh Motocykel 2018 ve dnech 15. - 18. března 2018 do Bratislavy.

Více informací: http://www.www.peugeotscooters.cz

Zdroj: Robin Hošek, brand manager CZ a SK Scooters a.s.

Fotogalerie