Emirates pořádá Den otevřených dveří pro nábor palubní posádky z České republiky




Největší mezinárodní letecká společnost Emirates hledá vhodné kandidáty na pozice palubních průvodčích, kteří by se připojili ke stávajícímu multikulturnímu týmu. Aerolinka se sídlem v Dubaji pořádá Den otevřených dveří pro nábor palubních průvodčích z České republiky dne 15. července 2022 od 9h v Holiday Inn Prague Congress centre (Na Pankráci 15/1684, 140 00 Praha 4-Nusle).

Letecká společnost hledá kandidáty, kteří mají vášeň pro poskytování služeb v oblasti pohostinství a zároveň mají chuť vytvářet jedinečné cestovatelské zážitky pro zákazníky. Bezpečnost je jednou z nejvyšších priorit Emirates, ideální kandidáti by tak měli vykázat připravenost efektivně řídit služby na palubě letadla a bezchybně provádět bezpečností postupy. Všichni členové palubní posádky Emirates získávají prvotřídní proškolení v nejmodernějším zařízení letecké společnosti v Dubaji. 

Uchazeči mohou na Den otevřených dveřích přijít přímo, s sebou je nutné přinést aktuální životopis v angličtině a nedávnou fotografii. Pro jednodušší průběh celého procesu se však kandidátům doporučuje předběžná registrace zde. Ti, kteří se nestihnou registrovat předem, tak mohou učinit při návštěvě na Dni otevřených dveří v Holiday Inn Prague Congress centre. Další informace o požadavcích na výběrové řízení naleznete na emirates.com/careers. Uchazeči by si na náborový den měli vyhradit celý den. Kandidáti, kteří se dostanou do užšího výběru, budou informováni o časech dalšího hodnocení a pohovoru ve stejný den. 

Globální tým palubních průvodčích společnosti Emirates zastupuje celkem 160 národností, což odráží zastoupení zákaznické základny z celého světa a její mezinárodní působení ve více než 130 městech napříč šesti kontinenty.  Letecká společnost je největším světovým provozovatelem letadel Boeing 777 a Airbus A380, její moderní flotila zahrnuje více než 200 širokotrupých letadel.

Emirates nabízí kandidátům vynikající kariérní příležitosti, špičková školicí zařízení a zaměstnanci profitují ze široké škály vzdělávacích programů. Celá posádka Emirates sídlí v moderním, kosmopolitním městě Dubaji a čerpá atraktivní zaměstnanecké balíčky. Ty zahrnují řadu výhod, jako je plat bez daňového zatížení, bezplatné ubytování, bezplatnou dopravu do a z práce, rozsáhlé zdravotní krytí a stejně tak exkluzivní slevy na nákupy a volnočasové aktivity v Dubaji. Rostoucí globální síť Emirates nabízí cestovní příležitosti napříč šesti kontinenty, ty mohou využívat palubní průvodčí také díky cestovním výhodám pro sebe i své rodiny a přátele, a to do všech destinací, kam letecká společnost létá.

Emirates zajišťuje letecké spojení mezi Českou republikou, Dubají a dalšími navazujícími destinacemi od roku 2010 a v současné době nabízí do a z Dubaje/Prahy denní spoj.