Proslulý závodník David Pabiška se stává novým ambasadorem modelu Pan America 1250




Harley-Davidson dnešním dnem rozšiřuje své řady, konkrétně ambasadorů. Novou tváří značky se tak stává profesionální motocyklový jezdec David Pabiška, známý jako 13násobný účastník legendární Rallye Dakar, v roce 2003 obsadil 2. místo na Baja Europe Rallye a je držitelem nemála ocenění, včetně ceny UNESCO za FAIR PLAY.

David Pabiška si vybudoval obrovské renomé a kredibilitu jak ve světě motosportu, tak v očích široké veřejnosti. Velice se těším na naší vzájemnou spolupráci a rozšíření povědomí, o modelu Pan America, mezi nové zákazníky,” uvádí Kolja Rebstock, ředitel a regionální Vice President H-D pro Evropu, Blízký Východ a Afriku.

Harley-Davidson a motocykly této americké ikony nelze přehlédnout a nejinak tomu bylo u Davida Pabišky. Zlom ve vnímání značky pro něj však nastal až v roce 2021, kdy Harley-Davidson představil motocykl Pan America 1250 a Pan America 1250 Special a poprvé v historii vstoupil do segmentu Adventure Touring.

„Pan America mě naprosto nadchla. Měl jsem skvělou příležitost si motocykl osahat mezi prvními, a to v roli průvodce při novinářském a dealerském testování, v rámci uvedení na evropský trh. Musím říct, že dojem z jízdy předčil všechna má očekávání. Tenhle motocykl má v sobě velký potenciál a já se těším, kam až to spolu cestou necestou dotáhneme,” komentuje nadšeně David Pabiška.

Jako nový ambasador a jezdec sedlající motocykl Pan America bude David dokumentovat své cesty, nová dobrodružství a jízdní zážitky na sociálních sítích a účastnit se bude i akcí Harley-Davidson a dalších motocyklových eventů či show. Zastoupení Harley-Davidson ve spolupráci s Davidem také připravuje jezdeckou akademii, kde si majitelé motocyklu Pan America 1250 budou moci užít nezapomenutelné dobrodružství při jízdě s šampiónem osobně.

www.facebook.com/davidpabiskaofficial

www.instagram.com/davidpabiskaracing/

Fotogalerie