Zažijte nezapomenutelnou letní dovolenou v Dubaji se speciální nabídkou od Emirates




Letecká společnost Emirates dělá letos z Dubaje ještě lákavější letní prázdninovou destinaci než kdykoli předtím. Zákazníkům nabízí bezplatný vstup na vybrané top atrakce Spojených arabských emirátů (SAE) a řadu dalších výhod. Navíc se do města vrací hlavní událost města – The Dubai Summer Surprises s plným kalendářem zábavy, kulturních a rodinných aktivit a láká tak turisty z celého světa.

Ať už se do Dubaje vracíte nebo tuto metropoli navštěvujete poprvé, zákazníci Emirates mohou využít bezplatný vstup do těchto oblíbených atrakcí ve Spojených arabských emirátech:*

Ikonická vyhlídka At the Top v Burdž Chalífa: Dechberoucí výhled z nejvyšší budovy světa, konkrétně z vyhlídky ve 124. a 125. patře jedinečného mrakodrapu Burdž Chalífa. Návštěvníci na této venkovní terase mohou obdivovat ohromující výhledy na město z výšky 555 metrů nad mořem. Vstupenky v rámci palubního lístku Emirates jsou k dispozici od 30. června do 30. září 2022.

Dubai Fountain Boardwalk: Velkolepá vodní, hudební a světelná show v jednom je přístupná z plovoucí plošiny vzdálené pouhých devět metrů od největší světové tančící fontány, která se nachází hned vedle Burdž Chalífa.

Louvre Abu Dhabi: Milovníci umění se mohou ponořit do příběhů spojených se stovkami starožitných exponátů a obdivovat sbírku 167 uměleckých děl mezinárodně uznávaných umělců v jedné z nejznámějších kulturních atrakcí SAE.

Exkluzivní letní nabídku Emirates mohou zákazníci získat při rezervaci letenek na                          www.emirates. com. Ta je k dispozici pro všechny cestovatele, kteří si rezervují zpáteční let do Dubaje v jakékoliv letové třídě mezi 28. červnem a 11. červencem pro lety uskutečněné od 1. července do 30. září 2022.** Nabídku je možné uplatnit také přes cestovní agenty.  

Jak si užít Dubaj s Emirates? 

  • My Emirates Pass: Palubní vstupenka Emirates slouží během letních měsíců do 30. září také jako slevový poukaz. Zákazníci společnosti Emirates se tak mohou jednoduše prokázat svou palubní vstupenkou spolu s platným průkazem totožnosti ve stovkách obchodů, zábavních a stravovacích zařízeních a využívat fantastické slevy po celé Dubaji. Další informace o My Emirates Pass naleznete zde.
  • Partneři věrnostního programu Skywards: Členové tohoto programu společnosti Emirates mohou získat míle navíc za nákupy v obchodech ve Spojených arabských emirátech. Tyto získané míle mohou následně proměnit za odměny v podobě letenek, upgradu do vyšší letové třídy, či za vstupenky na koncerty a další sportovní akce. Více informací o Emirates Skywards naleznete zde.  

 

 

 

Navštivte Dubaj

K oblíbeným letním destinacím, které byste si rozhodně neměli nechat ujít, patří také Dubaj. Toto město nabízí svým návštěvníkům širokou škálu prvotřídního kulturního vyžití, možnosti nakupování a ochutnávání místní kuchyně. Během léta proběhne v Dubaji také vyhlášená akce s názvem The Dubai Summer Surprises s akcemi a aktivitami pro celou rodinu, nákupními slevami a soutěžemi s možností výhry. Emirates aktuálně nabízí letecké spojení do Dubaje cestovatelům z více než 130 destinací z celého světa.    

Na cestách s Emirates

Letecká společnost poskytuje zákazníkům oceňované služby ve všech letových třídách. Cestování s rodinou je tak nyní mnohem pohodlnější, a to přes odbavení zavazadel, po vstup na palubu letadla, včetně přednostního nástupu a zábavního systému ice s nabídkou více než sto kanálu s obsahem pro děti.

Nejvyšší prioritou Emirates je zajištění zdraví a pohodlí svých zákazníků, proto společnost také zavedla komplexní soubor bezpečnostních a hygienických opatření. Emirates dále pracuje na své nabídce

">bezkontaktních technologií, které umožňují cestujícím urychlit vyřizování letištních formalit.

Cestujícím vždy doporučujeme si před každou cestou zkontrolovat nejnovější vládní opatření, aby se ujistili, že splňují požadavky pro vstup do své cílové destinace. Více informací o vstupních požadavcích pro zahraniční návštěvníky Dubaje a obyvatele, kteří se do města vracejí, naleznete zde.

Fotogalerie