Hotel Prague Marriott je partnerem festivalu Metronome Prague 2022




Největší pražský hudební festival Metronome Prague - Music & Arts Fair se  blíží. Letošní 5. ročník této prestižní kulturní události proběhne od 23. do 25. června a jeho návštěvníci se mohou těšit na vystoupení řady zahraničních i tuzemských hvězd. V rámci spolupráce s pražským hotelem Marriott mají účastníci festivalu možnost využít nabídky v podobě 10% slevy na ubytování v luxusním hotelu v centru Prahy. 

„Máme velkou radost, že můžeme být partnery největšího hudební festivalu v metropoli a pokračovat tak v našem závazku podporovat českou kulturní scénu. Návštěvníkům akce nabízíme 10% slevu na ubytování v našem hotelu během festivalového víkendu a na facebookovém profilu festivalu Metronome Prague navíc mohou soutěžit o ubytování zdarma nebo vouchery na oblíbené nedělní brunche v naší restauraci the Artisan,“ říká Štěpán Malý, marketingový a obchodní ředitel pražského hotelu Marriott.

Festival proběhne na pražském Výstavišti, které je od hotelu vzdáleno necelou čtvrthodinu veřejnou dopravou a nabízí tak strategické místo pro pobyt mimopražských návštěvníků během konání festivalu.

Součástí festivalu jsou také další kulturní akce, včetně divadelních představení, výstav a projekce filmů či doprovodného programu pro děti.

O Prague Marriott Hotel

Prague Marriott Hotel se nachází v centru hlavního města v docházkové vzdálenosti od nejznámějších historických památek a oblíbených nákupních center. Nově zrekonstruovaný hotel nabízí moderně zařízené, prostorné pokoje a luxusní apartmá. Součástí rekonstrukce je také nový koncept restaurace The Artisan s otevřenou kuchyní, která se zaměřuje na moderní české pokrmy ze sezónních produktů od lokálních farmářů. Opravdovým kulinářským zážitkem jsou nedělní brunche pro celou rodinu. V rámci hotelu jsou k dispozici i moderní konferenční prostory, fitness či garáž pro 400 aut. Prague Marriott hotel partnersky podporuje celou řadu významných kulturních a sportovních akcí v ČR.

O Metronome Prague 2022

Festival Metronome Prague je první mezinárodní hudební a umělecký festival konaný v Praze. Jeho 5. ročník byl původně plánován na rok 2020, z důvodů pandemie covid-19 byl přesunut na rok 2021 a z téhož důvodu je aktuálně přesunut na rok 2022. Ambicí festivalu je oslovovat všechny věkové i žánrové posluchačské vrstvy. Sází na aktuální dění v progresivní hudbě, ale neopomíjí ani stále živou klasiku různých žánrů. Headlinery 5. ročníku Metronome Prague, který se na pražském Výstavišti odehraje ve dnech 23. – 25. června, budou Nick Cave & The Bad Seeds, Beck a Underworld. Mezi dalšími zahraničními účinkujícími jsou mimo jiné Everything Everything, Balthazar, Oscar & The Wolf nebo Lola Marsh. Domácí scénu zastoupí například Lenka Dusilová s projektem Řeka Ansámbl, Mig 21 se symfonickým orchestrem, Tata Bojs, Mňága a Žďorp, Čechomor nebo Alice s Danem Bártou. Speciální programová linie se bude věnovat hip hopu, představí se v ní mj. britská raperka Flohio nebo domácí hvězda Marpo s Troublegangem.