Společnost Nubia na kongresu MWC představí tři průlomové designy




Společnost Nubia, inovativní značka smartphonů, která odvážně definovala „bezbariérovost" s poměrem displeje 90,36 % a bezrámečkovým telefonem Z17S, je znovu připravena překvapit průmysl mobilních telefonů na Světovém kongresu mobilních telefonů 2018 se třemi novými produkty, které jistě podpoří pověst čínského technologického velikána s vynikajícím designem smartphonů.

Za prvé, společnost Nubia je nadšená, že může představit technologický průlom své inovační laboratoře. Tento přísně utajovaný projekt s diamantově řezaným a nano-uhlíkovým grafitovým designem je připraven ke svému zveřejnění.

Za druhé, zbrusu nový telefon Z17miniS bude mít svůj velmi očekávaný debut. Obsahuje špičkové specifikace, včetně předního a zadního dvouobjektivového fotoaparátu a inteligentního systému NeoVision7.0, nové funkce fotoaparátu, jako je AI Portrait 2.0, světelná malba, makro kamera a „klonující" kamera. Jeho design zahrnuje čtyřstranné zaoblené sklo s magickou optickou reakcí. Je to mini zázrak, který si nemůžete nechat uniknout.

A nakonec společnost Nubia představí řadu nových modelů, které řeší problém celoobrazovkového používání s krátkou výdrží baterie. Nová řada N/V s dlouhou životností baterie při vysvětlování na celé obrazovce přichází vybavená procesory Qualcomm a množstvím paměti RAM, takže ať si mobilní hráči raději připraví své prsty.

Kongres MWC čeká více překvapení, protože společnost Nubia představí luxusní příslušenství pro smartphony a loT produkty a řešení. Zajisté se dočkáme rozruchu, když budou představeny prototypy 5G společnosti Nubia, protože oficiální modely 5G této společnosti mají být zavedeny v roce 2019.

V loňském roce rozšířila společnost Nubia svou přítomnost v USA, Indii, Německu, Španělsku, Indonésii a Thajsku a uzavřela přínosná partnerství se společnostmi Amazon, Mediamax a Phone House. Nubia také úspěšně zavedla nové produkty, včetně řad Z, M a N - což znamená, že stánek společnosti Nubia na konferenci MWC '18 nemůžete opomenout.

Zdroj: Nubia (TZ)