Emirates spouští novou službu Home Check-in pro své zákazníky ve First Class




Letecká společnost Emirates pro své zákazníky ve First Class zavádí novou službu odbavení v pohodlí jejich domova.  Je poskytována zdarma a v současné době je určena pro zákazníky ve First Class ve městech Dubaj a Šardžá. Odbavovací personál navštíví v domluveném čase zákazníky u nich doma či v hotelu a dokončí s nimi veškeré odbavovací formality, včetně ověření dokumentů, odbavení zavazadla a vystavení palubního lístku. Pokud by si zákazníci ještě na poslední chvíli chtěli přidat další zavazadlo, bude pak pro ně k dispozici speciální přepážka na letišti.      

Odbavovací personál odveze zavazadla na letiště a zákazníci si tak mohou prostřednictvím služby Emirates chauffeur-drive zvolit svůj odjezd na letiště dle svých preferencí. Doplňková služba Home Check-in musí být zarezervována 24 hodin před odletem a nejzazší možnost pro samotné odbavení je šest hodin před odletem. Po příjezdu na Mezinárodní letiště v Dubaji, který se musí odehrát nejpozději 90 minut před letem, mohou zákazníci přejít přímo na imigrační a bezpečností kontrolu a poté pokračovat do salónku First Class.  

Všichni zákazníci Emirates mohou využít bezkontaktní průchod letištěm, a to prostřednictvím aplikace Emirates pro odbavení a vystavení mobilního palubního lístku, rovněž mohou využít samoobslužné kiosky pro výdej zavazadel. Zákazníci s registrací mohou využít integrovaný biometrický tunel a další služby na bázi chytrých technologií.

Cestující ve First Class mají v salonku Emirates k dispozici celou řadu exkluzivních služeb. Mezi ně patří bezplatné ošetření pleti v Timeless Spa, čištění obuvi v Shoeshine by Mr Cobbler, dále mohou ochutnat a vybrat si ze čtyř ročníků kvalitního šampaňského v Moet and Chandon baru či si nakoupit luxusní vína a lihoviny v prodejně Le Clos, anebo využít speciální nabídku na limitované edice čajových směsích Dilmah Tea.

Salonky Emirates nabízí na vybraných linkách možnost nástupu do letadla přes soukromý most. Společnost v rámci své flotily nabízí ve First Class celkem 1 700 míst, a to na palubě letadel A380 a Boeingu 777. Aerolinka svými exkluzivními službami nastavuje standardy pro cestování v první třídě, cestující Emirates si tak během svých cest mohou užít pohodlí uzavřených soukromých apartmánů, sprchových lázní a mnoho dalšího.  

Více informací o službě Home Check-in společnosti Emirates naleznete zde.