Luxusní relaxaci zažijete s masážními svíčkami NATAVA




Originální receptura masážních svíček NATAVA je dokonale promyšlená. Najdete v nich bambucké a kakaové máslo, luxusní a esenciální oleje, které se po zapálení svíčky rozpustí a vytvoří tak masážní emulzi. Ta je zahřátá na optimální teplotu, aby nedošlo k popálení nebo nepříjemným pocitům. Kombinace cenných ingrediencí probudí vaše smysly, současně pokožku vyživí, zregeneruje a zanechá ji vláčnou. Jedinečná vůně, aromaterapeutické účinky i působivý design dodají i zdánlivě obyčejné masáži punc výjimečného zážitku. Samozřejmě s maximálním ohledem na přírodu a životní prostředí.

Masážní svíčka NATAVA - Síla ovoce

Masážní svíčka s příjemnou ovocnou vůní obsahuje regenerující avokádový olej a jemný olej z meruňkových jader, které zajištují potřebnou hydrataci pokožky. Oddejte se příjemné masáži a načerpejte sílu a svěžest ovoce díky extraktu rakytníku a esenciálním olejům pomeranče a mandarinky. Po masáži bude vaše pokožka vyživená a příjemně provoněná.

Masážní svíčka NATAVA - Květinová zahrada

Masážní svíčka s květinovou vůní obsahuje olej z pšeničných klíčků, olivový a kokosový olej. Jejich jedinečná kombinace podporuje elasticitu pokožky, osvěží ji, vyživí a chrání před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí. O navození romantické atmosféry se postarají esenciální oleje levandule, geránia, ylang-ylang a pupalky dvouleté. Vaši pokožku hydratují, vitalizují a jemně provoní.

NATAVA Masážní svíčka - Vůně orientu

Masážní svíčka s orientální vůní obsahuje vybrané pečující oleje - makadamiový, mandlový a arganový. Ty společnými silami pokožku dokonale zregenerují a vyživí. Exotické esenciální oleje z hřebíčku, bergamotu a pačuli svojí sladce-kořeněnou vůní uvolní vaše smysly a dodají vám spoustu nové energie.

https://www.union-cosmetic.cz/masazni-svicky

Fotogalerie