Hity v opalovací kosmetice




Léto klepe na dveře. Než oprášíte své staré opalovací krémy, pojďte se spolu s námi podívat, co je v opalovací kosmetice za novinky a hity. Pryč jsou doby, kdy jsme se museli po každém vykoupání znovu a znovu mazat. Dnes je už prakticky standardem, že jsou prostředky na opalování voděodolné. Nemusíte už také po nanesení krému čekat dlouhé minuty, než se vstřebá a zmizí mastný film, abyste mohli jít cokoliv dělat. Moderní přípravky mají často ultra lehkou nemastnou texturu, která rychle zasychá a je odolná proti písku. Vyzkoušet můžete třeba i spreje, které nejenže vaši pokožku ochrání před sluncem, ale ještě jí dopřejí okamžitý chladivý efekt až o několik stupňů. Pokud jste bývali po častém používání opalovacích prostředků vysušení, šáhněte po hydratačních krémech, které kromě ochrany vaši pokožku zároveň i vyživí. Také do opalovací kosmetiky se už dostalo téma ekologie. Pokud ani vám není jedno, jaký dopad má vaše chování na životní prostředí, vybírat můžete z přípravků, které obsahují UV filtry ohleduplné k mořskému i suchozemskému životu, a které mají obaly z recyklovaných materiálů. Vyzkoušejte některý z našich tipů a užijte si letošní léto na maximum. 

ASTRID SUN Neviditelný suchý sprej na opalování COCONUT LOVE OF 50

ASTRID SUN Neviditelný suchý sprej na opalování COCONUT LOVE OF 50 s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla. Složení obohacené o kokosový olej podporuje hydrataci pokožky a poskytuje jí okamžitý chladivý efekt až -2 °C. Zanechává pokožku super suchou na dotek a provoněnou exotickou kokosovou vůní. Nelepivé složení. Odolný proti písku. 360◦ sprejový mechanismus.

Cena 279,90 Kč/150 ml

ASTRID SUN ECO CARE Hydratační pleťový krém na opalování OF 30

INOVATIVNÍ SLUNEČNÍ TECHNOLOGIE: Širokospektrální fotostabilní ochrana před škodlivými vlivy UV záření, infračerveného záření a viditelného světla. ECOSUN PASS® CERTIFIKACE: Technologie ekologicky vyvážených UV filtrů ohleduplná k životnímu prostředí. Vědecké testy potvrdily, že vyhovuje 8 kritériím udržitelnosti ve vztahu k mořskému i suchozemskému životu a je šetrná k lidskému zdraví. Složení pečuje o ekosystém oceánů, neobsahuje UV filtry oktinoxát, oxybenzon a oktokrylen. HYPOALERGENNÍ SLOŽENÍ: Vhodné pro citlivou pokožku. Vyvinuto tak, aby se minimalizovalo riziko alergických reakcí. OBAL ŠETRNÝ K PŘÍRODĚ: 100% recyklovatelný. Tuba vyrobená ze 70 % z recyklovaného materiálu, FSC papírová krabička. Lehké hydratační složení se rychle vstřebává a nezanechává bílý film.

Cena 199,90 Kč/50 ml

ASTRID SUN Hydratační mléko na opalování AQUA SATIN OF 30

ASTRID SUN Hydratační mléko na opalování AQUA SATIN OF 30 s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL) poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla a díky tomu ji chrání před předčasným stárnutím.
Pokročilý duální hydratační a pečující komplex (kyselina hyaluronová + betain) poskytuje pokožce intenzivní hydrataci a posiluje funkci lipidové bariéry pokožky. Ultralehká nemastná textura se okamžitě vstřebává a zanechává pokožku svěží a saténově jemnou na dotek.

Cena 279,90 Kč/200ml, exkluzivně v DM

ASTRID SUN Mléko na opalování SENSITIVE OF 50+

ASTRID SUN Mléko na opalování pro citlivou pokožku OF 50+ s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR*/VL*) okamžitě poskytuje pokožce vysokou širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveného záření a viditelného světla. Speciálně vyvinuté složení poskytuje bezpečnou ochranu před sluncem i velmi citlivé pokožce. Mléko obohacené o bio konopný olej z trvale udržitelných zdrojů se silnými zklidňujícími účinky pomáhá zklidňovat a hydratovat pokožku během opalování.

Cena: 299, 90 Kč/150 ml