První Májová pusa pod Sakurou může být i čokoládová




Květen, tedy máj, je svátkem lásky. Nejen básnický první máj, ale celý měsíc je oslavou tohoto citu. Pražská čokoládovna Steiner & Kovarik připravila pro květen roku 2022 naprostou novinku, ručně vyráběnou prémiovou čokoládu Májová pusa z těch nejlepších ingrediencí, a také mandle v čokoládě s přírodním třešňovým, sakurovým aroma.

Pražská čokoláda Steiner & Kovarik je zárukou vysoké kvality svých produktů, naladí smysly a na jazyku se jen rozplývá. Naprostá novinka Májová pusa z prémiové čokolády Steiner & Kovarik je ručně vyrobená tabulková čokoláda z nejkvalitnějších kolumbijských kakaových bobů. Ty jsou pěstované na rodinné farmě Justiniána Suaréze. Zdobená je pekanovými ořechy, moringou, lyofilizovanými malinami a jahodami. Romantické vyznání z čokolády vytváří jedinečnou symfonii barev, chutí a vůní.

Tato májová pusa bude jistě první!

Májová pusa, tabulková čokoláda, Steiner & Kovarik, 498 Kč/500 g

V nabídce Steiner & Kovarik jsou i další květnové novinky plné lásky.

Pro toho, kdo rád mlsá, připravil Steiner & Kovarik májový hit Mandle v čokoládě s přírodním třešňovým aroma. Květy sakury ozdobné neboli třešně pilovité jsou nádherně růžové kvítky omamné vůně a symbolizují ženskou krásu. Emotivní spojení chutí a smyslů Mandlí v čokoládě s růžovou mašlí a zlatorůžovou etiketou je vhodným dárkem nejen pro zamilované, a nejen v květnu.

Mandle v čokoládě s přírodním třešňovým aroma, Steiner & Kovarik, 168 Kč/200 g

Veškeré novinky i na prodejnách Steiner & Kovarik a od května 2022 v nové prodejně pražské čokolády Steiner & Kovarik v obchodní galerii Slovanský dům naproti pokladnám do multiplexu. Zastavte se, nahlédněte do světa čokolády a ochutnejte sladké delikatesy.

Více informací naleznete online na adrese www.steinerkovarik.com.

Fotogalerie