Peter Pecha jezdí na výlety i za prací se společnicí, kterou není manželka Kateřina!




Oblíbený zpěvák Peter Pecha patří k výrazným osobnostem české muzikálové scény, je dokonce i držitelem Thálie. I když má za sebou velmi složité období, které se dotklo všech umělců, kteří nemohli vystupovat, přesto najezdil za poslední rok zhruba 25 000 km.

Řidič je prý dobrý, ale jak se stará o svůj vůz vás možná překvapí „Svoje auto nezanedbávám, když je nové, ale jak přijdou první šrámy, tak začínám nad ním víc a víc mávat rukou. A v Praze těch šrámů přibývá často, protože přijdeš k autu a je tam šrám,“ přiznává Peter a dodává: „Auto myju většinou ručně, ale teď už podstatně méně, protože má víc šrámů a vždycky se těším, až zaprší,“ směje se zpěvák, který interiér svého vozu považuje za obývák, ve kterém musí být čisto a vyluxováno.

S Peterem Pechou jezdívá na výlety i za prací věrná společnice, ale pozor, není to manželka Kateřina! Máte pocit, že vám něco o tomto „slušňákovi“ uniklo? Ne, neobávejte se, nic vám neuniklo, cestuje s ním často milovaná fenka. „Žofinka s námi jezdí v kufru, ale máme kombíka, takže roletka je stažená a má tam krásný pelíšek a cestuje s námi ráda,“ prozradil Peter

Foto: archiv Automyčka Collection

Fotogalerie