Uspořádejte dokonalý piknik s elegantními vychytávkami




Slunce svítí nad obzorem, po mracích ani památky a ve vzduchu je konečně cítit léto. Den jako malovaný pro odpolední lenošení na dece. Chcete si také vychutnat svůj kousek oázy v rozpáleném městě? Do koše sbalte připravené dobroty, zavolejte přátelům a vydejte se na společný piknik. K dokonalému stolování pod širým nebem vám chybí už jen pomocníci od Potten & Pannen – Staněk.

Polarbox, přenosný chladicí box

K vodě, do parku i na dlouhé cesty autem. Chladící box v cool vintage stylu se stane perfektním společníkem pro každou příležitost, která si žádá ledové osvěžení, ať už v podobě vychlazeného pití, zmrzliny, nebo čerstvé svačiny. Je vyrobený ze zdravotně nezávadného a k životnímu prostředí šetrného materiálu – pěnového polystyrenu EPS, který je výborným tepelným izolátorem, vyniká mechanickou odolností a skvěle pohlcuje vlhkost. K dostání ve dvou velikostech a čtyřech pastelových barvách.

Cena: od 890 Kč.

Weber Gril na dřevěné uhlí Go-Anywhere

Přenosný gril Weber na dřevěné uhlí oceníte nejen při pikniku na odlehlé louce, ale také na dovolené v kempu nebo pod stanem. Tělo grilu je vyrobeno z porcelánového smaltu, nechybí ani pochromovaný grilovací rošt pro ještě lepší údržbu. Důležitou součástí je také unikátní poklop, díky němuž může vzduch uvnitř lépe cirkulovat. Právě správný poměr vzduchu a žáru připraví váš pokrm rychleji, rovnoměrněji i šetrněji, a to i v zimě.

Cena: 2 809 Kč.

Polarbox i Weber Gril a řadu dalších šikovných pomocníků, kteří vám zpříjemní piknik, můžete zakoupit můžete v prodejnách Potten & Pannen – Staněk nebo na www.pottenpannen.cz

Fotogalerie