S palubním lístkem Emirates mohou cestující od května do září zažít v Dubaji stovky zvýhodněných aktivit




Zákazníci společnosti Emirates mohou už nyní využít výhod letní akce letecké společnosti, která od začátku května až do konce září nabízí všem cestujícím, kteří míří do Dubaje či v Dubaji přestupují, jedinečnou šanci zažít město za výhodných podmínek, díky palubnímu lístku Emirates.

Cestující, kteří se prokáží palubním lístkem Emirates a platným průkazem totožnosti, mohou využít stovky maloobchodních, rekreačních a gastro nabídek v rámci celého města. Během května mohou například absolvovat bezplatnou plavbu Dubai Marina Cruise, která nabízí bezkonkurenční výhledy na panoramata Dubaje.

Na hodinovou bezplatnou vyhlídkovou plavbu Marina Tour Dubai není nutná rezervace předem. Stačí se v den návštěvy prokázat na pokladně platnou palubní vstupenkou v digitální či papírové podobě a dokladem totožnosti. Možnost využití výletní plavby platí od 1. května do 31. května od 10 do 16 hodin.

Nabídky v rámci akce My Emirates Summer Pass mohou využívat také obyvatelé SAE a další státní příslušníci, kteří se vracejí domů do Dubaje na palubě letadel Emirates. Jde například o nabídky v prodejnách jako je Calvin Klein či Tommy Hilfiger, případně mohou zajít do Bath & Body Works. Během letních horkých měsíců uvítají zejména rodiny s dětmi zvýhodněnou možnost zchlazení v Atlantis Aquaventure nebo návštěvu některé z adrenalinových atrakcí v IMG world of Adventure.

Ti, kteří by ocenili více soukromí, mohou strávit klidné odpoledne v lázních Sofitel Spa with L'Occitane nebo pozorováním přímorožců arabských při západu slunce během soukromé pouštní prohlídky safari s Arabian Adventures.

Samozřejmě nemůže chybět ani okružní jízda autobusem po městě či plavba v Dubajském zálivu, kde mohou cestující slevy také uplatnit. Za výhodné ceny se rovněž mohou osvěžit dobrým pitím a jídlem ve kterémkoli z hotelů Rove, kde získají až 20% slevu. Také hotely Accor nabízejí po předložení palubního lístku Emirates 20% slevu na jídlo a pití.

Více informací o jednotlivých nabídkách naleznete zde.