Poděkujte maminkám za péči a lásku




Den matek se blíží a my pro vás máme několik skvělých kosmetických tipů, tyto dárky totiž fungují skvěle. Vás pro změnu může potěšit speciální cena.

The Organic Pharmacy zkrášlující multifunkční kapky  2v1

Aby byl váš oblíbený krém, sérum či maska ještě účinnější stačí přidat pár kapek koncentrovaného zkrášlujícího přípravku s obsahem ženšenu, antioxidační byliny gotu kola a vitamín C bohaté borůvky. Tento komplex účinných přírodních látek dodá pleti extra porci antioxidantů a hydratace. Pleť tak získá rozjasněný a zdravý vzhled. Lze užívat jako kosmetickou péči i vnitřně jako potravinový doplněk i pro dodání energie a na podporu imunity. 

Speciální cena ke Dni matek je 1 295 Kč.

Dárkový set StriVectin proti vráskám

Nejprodávanější liftingový krém StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream PLUS na krk a dekolt s hydratačním krémem proti vráskám jsou nyní exkluzivně k dostání v limitované dárkové edici. Dopřejte pleti zasloužený luxus a svěží mladistvý vzhled! Set obsahuje dva intenzivní anti-age přípravky, které minimalizují známky stárnutí a pleť dobíjí energií. Liftingový krém redukuje výskyt vrásek a vypíná pleť na krku i v dekoltu. O obličej krk i dekolt dokonale pečuje StriVectin SD Advanced PLUS Intensive Concetrate krém proti vráskám s průlomovým Gravitite-CF Lifting Complexem, který pleť viditelně vyhlazuje, obnovuje a rozjasňuje.

Speciální cena ke Dni matek je 1272 Kč.

Dárkový set HAAN Tiny Coral  

Dokonale sladěný designový box obsahuje bestsellery značky HAAN – antibakteriální čisticí sprej na ruce Sunset Fleur, krém na ruce Carrot Kick a zubní pastu Life's a Beach. Veškeré přípravky jsou navrženy k opětovnému doplnění náhradní náplní. Perfektní stylový dárek!

Inovativní antibakteriální sprej na ruce HAAN Sunset Fleur ničí 99,9% bakterií a virů bez použití vody a s možností doplnění! Ruce jsou po použití čisté, příjemně voní a díky aloe vera jsou i hydratované. Vůně Sunset Fleur připomíná louku plné květin během západu slunce.

Vyživující krém na ruce HAAN Carrot Kick s probiotickým komplexe s inulinem hloubkově vyživuje kožní mikrobiom – chrání ruce před vnějšími vlivy a dodává jim zdravý a pěstěný vzhled. Receptura obsahuje 97 % přírodních ingrediencí! V kořenité vůni Carrot Kick se mísí tóny kurkumy, santalového dřeva a mrkvových semínek. Tento krém na ruce je možné opakovaně plnit!

Reminalizující zubní pasta HAAN Life's a Beach s chai tea a mátou. Vyplňuje drobné nerovnosti v zubní sklovině a zabraňuje tvorbě kazů – pro zářivě bílé a zdravé zuby. Prémiové složení obsahuje 96 % látek přírodního původu - kořenitou směs oblíbeného chai tea, kardamonu, skořice, zázvoru, hřebíčku, anýzu, vanilky a černého čaje. Je bez parabenů, fluoridů a sulfátů. Inovativní design pasty je navržen k opětovnému doplnění náhradní náplní.

Speciální cena na ke Dni matek je 408 Kč.

Oooh! 10x zvětšující kosmetické zrcátko na cesty i do koupelny

Zrcátko Oooh! s 10x zvětšujícím efektem, lze umístit prakticky přímo na zrcadlo v koupelně. Stačí plochu vyčistit, navlhčit přísavky na zadní straně zrcátka a zafixovat. Ideální je ale i na cesty. Kouzelné zrcátko o průměru 8,5 cm tak budete mít vždy po ruce.

Vše je v prodeji na www.aurio,cz

Fotogalerie