MycoMedica v Roce Rekordních výsledků




Tak jako je čínský kalendářní rok 2022 Rokem Tygra, v české společnosti MycoMedica nastává Rok Rekordních obchodních a marketingových výsledků. Společnost je ryze česká rodinná firma, kterou jsme založili v roce 2010 v Polici nad Metují ve východních Čechách, kde své produkty vyrábíme dodnes. Veškerou surovinu pro výrobu testujeme v nezávislých laboratořích v zemích EU. S více než 10letou tradicí výroby produktů z medicinálních hub a tinktur podle tradiční čínské medicíny totiž na začátku letošního roku naplnila své dlouhodobé vize a cíle:

  • 1.000.000 - Prodala svůj miliontý výrobek
  • 50.000 - Ve své telefonické Poradně zodpověděla zdarma padesátitisící dotaz pacientské veřejnosti
  • 1.000 - Získala svého tisícího velkoobchodního partnera
  • 40 - Její exportní region nyní zahrnuje čtyřicátou zemi EU a světa (většina zemí Evropy,  Severní Amerika a do dalších částí světa)

Touto tiskovou zprávou bych rádi poděkovali všem, kdo nám a našim produktům vyráběným v nejčistší přírodě Teplicko-Adršpašských skal věřil a věří. Všem, kterým naše produkty pomáhají udržet či najít ztracené zdraví. Všem, kdo spolu s našimi produkty kvalitně a profesionálně pečují o své zákazníky, klienty či pacienty. A také všem, kdo fandí malému, českému rodinnému podnikání.

Martin Schirlo, ředitel rodinné společnosti MycoMedica s. r. o.