Na koloběžku s pejskem? Tip pro fanoušky sportovního mushingu!




Milujete jízdu na koloběžce a máte doma čtyřnohého kamaráda? Pak máme tip právě pro vás! Už nemusíte svého psího miláčka nechávat doma, zatímco se jedete projet. Vezměte ho s sebou a uvidíte, že si koloběžku zamiluje stejně rychle, jako vy. Rodinná firma KOSTKA, která vyrábí ryze české koloběžky a doplňky, totiž myslí na všechno a na všechny. A jak známo, pes je členem rodiny a nejvíc miluje právě čas strávený společně se svou smečkou. Proto koloběžky Kostka nabízí hned několik modelů, které se mohou pochlubit skvělými jízdními vlastnostmi – jsou to především:

  • rychlé reakce při zatáčení
  • spolehlivé brzdy, které vás zastaví téměř na místě
  • odolná konstrukce, co snese vyšší zátěž i nárazy na nerovném terénu

Koloběžky disponují také promyšleným a důkladně otestovaným systémem, který vede pejska a udržuje jej v bezpečné vzdálenosti od rychlých kol. Navíc máte volné ruce a můžete se plně věnovat řízení, takže vaše jízda zůstává bezpečná i po této stránce. Co víc si přát? Snad jen vybrat tu správnou koloběžku pro vás a vašeho miláčka a hurá na výlet!

Koloběžky Kostka nabízí vysoce kvalitní a bezpečné modely pro zkušené fanoušky sportovního mushingu, stejně rychle si je ovšem zamilují i začátečníci, protože je to zdravý pohyb a především zábava, která stmelí každou smečku...