Ocelové srdce: Drsný krimi román plný šokujících scén




V nakladatelství XYZ vychází dlouho očekávaná knižní prvotina herce, režiséra a principála Divadla Mír Alberta Čuby - OCELOVÉ SRDCE (349 Kč). Tento literární počin, potěší všechny vyznavače kvalitní literatury, v níž se hlavní postavy nebojí říkat a dělat hodně tvrdé a drsné věci…

Pasák a jeho prostitutka, noční recepční v jediném velkém hotelu ve městě, herecká hvězdička z Prahy, zkorumpovaný politik a jeden rádoby investigativní novinář. To nemůže dopadnout dobře! Krátká akce, která měla být dílem jediné noci, se tak trochu zvrtne. Někdo přijde o život hned a někdo až později. A někdo se nad sebou zamyslí až za mřížemi. Děti noci jinak ani nekončí. Tohle je jejich příběh. Tak tedy vítejte ve městě, kterému se říká černé...

„Krátká akce, která měla být dílem jediné noci, se tak trochu zvrtla. Když o tom přemýšlím, ani to nemohlo jinak dopadnout…,“ říká Albert Čuba. V jeho knize se tito lidé neměli nikdy potkat, ale stalo se. „Neptejte se mě, jak k tomu došlo, nechtějte vědět, co si mezi sebou povídali. Těžko říct, kdo na tom byl ve výsledku vlastně líp,“ dodává autor.

Ve městě tam na severu, kterému se říká černé, přece chutná pomsta tak sladce! Debutový noir román ostravského herce, režiséra a performera Alberta Čuby vás překvapí vybroušeným vypravěčským stylem i neobvyklým žánrem, těšte se na skutečně fantastický čtenářský zážitek! Kniha přináší jedno zásadní poselství, a to že nic nelze nahlížet pouze černě či bíle, všichni jsme v šedé zóně, a pokud neznáme důvody a motivace činů ostatních, nemůžeme je soudit spravedlivě.

Albert Čuba (1983)
Český herec, spisovatel, režisér, producent a divadelník. Vystudoval Janáčkovu konzervatoř v Ostravě. Po absolvování nastoupil do angažmá v Komorní scéně Aréna. Dva roky učil na základní umělecké škole ve Slezské Ostravě dramatickou výchovu, nyní učí na Janáčkově konzervatoři v Ostravě obor Jevištní pohyb. V roce 2017 založil a od té doby provozuje Divadlo Mír, nejmladší ostravské profesionální divadlo, které se zaměřuje především na činohru. Je rovněž zakladatelem a krotitelem tygrů v úspěšné improvizační show Tři Tygři.

Fotogalerie