Víkend v kůži potápěče: Aquapalace Praha připravil ukázkové lekce potápění




Chystáte se v létě na dovolenou k moři a rádi byste se letos pustili do objevování podmořského světa, ale ještě jste se hlouběji pod hladinu nikdy neodvážili? Zavítejte ve dnech 26. a 27. března do čestlického aquaparku a užijte si víkend plný potápění v podobě ochutnávkových lekcí a opravdové potápěčské techniky.

Ať už jste fanoušky klasického potápění v exotických krajinách, dáváte přednost šnorchlování nebo jste o krásách tohoto sportu zatím jen slyšeli, neváhejte a vyzkoušejte si ukázkové lekce v Aquapalace Praha. Nezapomenutelný zážitek vám nejen zprostředkuje základy potápění, ale pomůže načerpat i důležité znalosti předtím, než vyrazíte do hlubin moří.

Adrenalin i relaxace

Kromě ochutnávkových lekcí se můžete těšit také na opravdovou potápěčskou techniku. Na vlastní kůži tak okusíte, jaké to je stát se profesionálním potápěčem. Překonejte sami sebe a dopřejte si pořádnou porci sportu i relaxace v jednom. Pakliže během ochutnávkových lekcí najdete v potápění skutečné zalíbení, Aquapalace Praha nabízí přístrojové nebo nádechové kurzy potápění, během nichž si společně s potápěčským instruktorem vyzkoušíte ponor až do hloubky 8 metrů.

Více informací najdete na www.aqupalace.cz