Pokojové rostliny, změní energii ve vaší kanceláři. Podpořte díky nim svůj úspěch.




O pokojových rostlinách se toho píše hodně, jednou jejich skvělou vlastností je to, že očistí vzduch a lépe se nám dýchá. Dokáží nás také potěšit svou krásou. Podle čínského učení Feng Shui mnohé z nich přináší pozitivní energii do prostoru, kde jsou umístěny, a spousta pokojových rostlin má své specifické vlastnosti. 

My pro vás vybíráme pokojové rostliny, které jsou vhodné do kanceláří, aby podpořily úspěch, dosahování cílů, hojnost, zisky, obchodní kontakty a pozitivní energii. 

Pořiďte si aloe. Aloe čistí prostor od negativní energie, je strážným andělem v každém prostoru. Na podporu pozitivní energie je aloe velmi vhodné, protože pomáhá odrušit i elektrosmog. 

Stejně jako aloe, tak orchideje pohlcují negativní energii, díky které více kvetou. Orchideje představují vyrovnanost a zvětšují pocity ocenění, slávy a luxusu.

Rostlinou bohatství a hojnosti je zejména označována tlustice, protože její lístky připomínají penízky. Čím hustější, tím lepší, a tím více hojnosti a financí bude proudit do vašeho života. Podpořte přitahování zisku zahrabáním pár mincí do květináče s tlusticí.

K přitahování bohatství jsou vhodné i citrusy. Čím více plodů citrónovník nebo mandarinkovník má, tím více bohatství bude ve vašem životě. Může přitáhnout i více zakázek nebo obchodních partnerů. A aktivujete pozitivní energii ve vaší kanceláři.

Pokud chcete více kreativity a inspirace, pořiďte si klívii, která zároveň i harmonizuje ducha a mysl.

Chryzantémy přinášejí pohodu a klid, zlepšují náladu, dokáží zlepšit vztahy, zlepšit pozornost a zvýšit chuť se vzdělávat. Žluté chryzantémy přitahují do života moudrost.

Pro dobré vztahy je vhodná begónie. I fíkus zlepšuje vztahy a dokáže příznivě ovlivnit lidské pocity.

U některých rostlin je důležité vědět, kam je máte správně postavit tak, aby byly ve správné oblasti a ovlivňovaly oblast, kterou potřebujete. A zároveň pamatujte, že nemusíte mít všechny, proto doporučujeme konzultaci s odborníkem.

Všechny zmíněné rostliny najdete v květinovém studiu AMMI v Brně, na  ulici Nejedlého 373/1. Tým studia AMMI vám poradí s pěstováním rostlin. Hlavně nezapomeňte, že se jedná o živé rostliny, a o ty je potřeba pečovat. Proto na ně myslete a dopřejte jim zálivku, kterou potřebují. Přejeme vám hodně úspěchů, hojnosti, zdraví a klidu.

Fotogalerie