Soutěž: vyhrajte jeden ze tří balíčků voucherů Bushman v hodnotě 2x500 Kč




Před Valentýnem neutečeš. Tak si ho zpříjemni.

Bushman je člověk, který má respekt k přírodě i lidem a miluje svobodu, tu především! To ale neznamená, že všichni bushmani jsou single! Dokaž své drahé polovičce, že je naprostý unikát, a pořiď jí originální doplněk, díky němuž s davem rozhodně nesplyne.

BUSHMAN je tradiční česká značka outdoorového oblečení z přírodních materiálů, jako jsou bavlna, len, bambus nebo třeba kůže. Už 25 let navrhujeme pánské i dámské kolekce oblečení s důrazem na maximální pohodlí a také doplňky, které vyladí styl a pomůžou přesně tam, kde je to potřeba.

S radostí Tě doprovodíme na jakoukoli z Tvých cest – ať už to bude expedice, procházka, cesta do práce nebo lov dárku k Valentýnu. Na e-shopu bushman.cz seženeš všechno pěkně v pohodlí domova, anebo si zajdi na některou z 28 značkových prodejen BUSHMAN, kde Ti s výběrem rádi pomůžeme. Prostě pohoda, klídek, žádný drama.

A protože správný chlap nemrhá časem, na nic už nečekej a klidně naděl radost od Bushmana i sám sobě. Koneckonců, kde je psáno, že lásku si člověk nemůže vyznat sám? V nabídce máme kromě oblečení a doplňků i vychytané nářadí, pořádně bytelný 1l tuplák nebo obuv, která snese i ten nejnáročnější terén.

Čím ji zaručeně potěšíš:

Čepice PONY

Miluje čepice, ale štve jí, jak kloužou po jejích dlouhých vlasech? Rafinovaná bavlněná čepice PONY s průstřihy z černé dekorační gumičky na zadním dílu problém vyřeší. A Ty budeš hrdina!

čepice Pony blue UNI - Bushman.cz

Taška PETTY

Když miluje kávu, není co řešit. Je ušitá z pevného bavlněného plátna, takže se do ní vejdou všechny drobnosti (a Ty víš, že jich ženy u sebe nosí na kila!). Nápis „Coffee makes me happy“ si hlavně neber osobně.

taška Petty camel - Bushman.cz 

Opasek BRAID

Stylový propletenec do kalhot i k šatům. Pásek z poctivé hověziny díky propleteným proužkům utáhne přesně podle své potřeby. Je nápaditý a přesto decentní – přesně jako ona.

opasek Braid dark brown - Bushman.cz

Set ANDU

Chladnou hlavu ať si zachová, ale jinak zůstane hezky v teple. V setu čepice a šálového tunelu ze 100% merino si může zimních radovánek v pohodlí užívat ona i Ty. Je totiž univerzální a zahřeje vás oba stejně. 

set Andu antracit UNI - Bushman.cz

Nůž TINY

Maximálně efektivní, maximálně odlehčený. S tímhle nožem z kvalitní oceli zůstane v bezpečí za každé situace. Když jí zrovna nebudeš po boku Ty, využije pomoci nože TINY. Ten si totiž díky karabině může zavěsit za jakékoli poutko – to u kalhot nebo třeba na klíče.

nůž Tiny green UNI - Bushman.cz

Bavlněný šátek OKE

… protože v každé ženě dříme šelma! Bavlěný šátek se tkaným zvířecím motivem sluší i zahřeje a uvázat ho může, kam a jak jen bude chtít.

sekera Axe black UNI - Bushman.cz

Soutěžní otázka:

Z jaké kůže je peněženka BUSHMAN Drin vyrobena?

A. z hověziny

B. z teletiny

C. z jelenice

Kožená peněženka DRIN se vejde do každé kapsy. Dvě přihrádky pojmou nejdůležitější doklady i platební kartu, mincovník na druk schová drobné na svačinu a do velké kapsy uložíš přehledně bankovky, takže se ti nepomuchlají.

Zvenku ji zdobí embosované logo a je obšitá decentním stehem.

Nápovědu najdete na webu www.bushman.cz

Odpovídat můžete do 14. února do 12.00 hodin.

Rozlikněte a odpovězte zde.