Tipy na valentisnké dárky pro ženy i dívky




Blíží se svátek všech zamilovaných Den svatého Valentýna. Ten se každoročně slaví 14. února a zamilované páry si tradičně posílají přání, předávají dárky a květiny. Snaží se spolu strávit chvíle plné romantiky, celému dni vévodí motiv srdce a tóny červené barvy.

Hydrogelová maska Rodial na oční okolí s liftingovým účinkem

Hydrogelová maska luxusní celebritami oblíbené kosmetické značky Rodial na oční okolí s liftingovým účinkem využívá chladivou gelovou technologii, která podporuje vstřebávání účinných ingrediencí přímo do oblasti pod očima. Receptura obsahuje rostlinné extrakty a speciální peptid z včelího jedu, který má silný liftingový efekt a současně vyhlazuje drobné linky i vrásky v očním okolí. Komplex Eyeliss viditelně zpevňuje povolenou oblast pod očima a vypíná ji, zatímco vitamin C rozjasňuje a zmírňuje tmavé kruhy. Výsledkem je svěží vypnutá pokožka okolo očí, která vypadá mladší a svěží odpočatý vzhled. V nabídce balení po jednomu kusu za 295 Kč nebo výhodné balení po 4 kusech za 890 Kč.

Bears With Benefits Born This Way vitamíny s kolagenem, Q10 a kyselinou hyaluronovou

Gumoví medvídci Bears With Benefits Born This Way pro mladší a krásnější pleť obsahují koncentrovaný anti-age koktejl vitamínů C a E, speciální patentovaný kosmetický kolagen Verisol, který pleti navrací pružnost a mládí, jehož účinky posiluje hloubkově hydratační kyselina hyaluronová a omlazující koenzym Q10. Navíc neobsahují cukr, jsou doslazeny přírodní stévií. Cena je 910 Kč.

DS Laboratories šampon proti vypadávání vlasů REVITA

Šampon DS Laboratories Revita proti vypadávání vlasů obsahuje silnou kombinaci aktivních složek včetně blokátorů dihydrotestosteronu (DHT) a kofein pro stimulaci růstu vlasů. Jeho účinnost byla potvrzena klinickými testy. Šampon je vhodný pro muže i ženy, kteří chtějí zastavit padání vlasů a podpořit jejich růst. Cena 640 Kč. Naleznete na www.aurio.cz nebo v parfumeriích FAnn.

Liftingový krém StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream PLUS na krk a dekolt

Liftingový krém StriVectin TL Advanced Tightening Neck Cream PLUS na krk a dekolt je v USA bestsellerem v anti-age péči a získal řadu odborných ocenění. Díky složení s průlomovým Gravitite-CF Lifting Complexem je silně koncentrovaný, efektivně zvyšuje pružnost pokožky a viditelně zpevňuje již ochablou kůži krku. Současně vyhlazuje vodorovné vrásky a působí preventivně proti vzniku podbradku. Rozjasňující komplex rostlinného původu pomáhá sjednotit tón pokožky krku i dekoltu. Je vhodný používat i jako prevenci proti digitálnímu stárnutí či takzvanému tech-necku, které způsobuje skláněním hlavy k mobilním telefonům a tabletům a dochází tak ke vzniku předčasných vrásek a záhybům v oblasti krku. Cena od 1390 Kč.

Vše zakoupíte na: www.aurio.cz