Suchý únor je za dveřmi, připrav se už teď!




Je čas probudit se ze zimního spánku a pomoct svému tělu zbavit se nadbytečných toxinů, které jsme posbírali během Vánoc a silvestrovských oslav. Po náročném prosinci, když si každý dopřeje alkoholické nápoje víc než obvykle, je důležité dodat tělu dostatek živin a správné nastavení mysli. Připrav se na očekávaný suchý únor – skvělá motivace, jak se zbavit nežádoucích toxinů a nastartovat svoje tělo do dalšího roku.

První krok je nejdůležitější – začni se správným pitným režimem. Suchý únor je ideální výzva, která každého povzbudí k měsíci bez alkoholu. Není to dlouhá doba a pomůže nám nastartovat organismus. Co pomůže ještě víc, je zdravá náhrada drinků a správný pitný režim. Naše tělo tvoří 70 % vody, proto je doporučeno pít 0,5l na každých 15 kg hmotnosti člověka, při optimální zátěži. Je to nevyhnutelná podmínka, jak zůstat hydratovaný v průběhu celého dne. Tato denní norma udrží tělo v kondici, zvlášť pokud je pitný režim obohacený o vitamíny a minerály. S Mikrodrinky waterdrop® to bude snazší. Nejen že ti pomůžou dodržovat pitný režim, díky různým příchutím, ale doplníš si i potřebné vitamíny a minerály, které jsou jejich součástí a potřebuje je každý organismus.

Máme pro tebe pár tipů, jak pít více vody. Měj ji vždy při sobě: doma, v práci na stole, ale hlavně stále s sebou. Ochuť si vodu Mikrodrinkem a vyber si lahev s dokonalým designem, která tě bude neustále motivovat pít více vody. A abychom nemysleli jen na sebe, ale i na naši přírodu, pij vodu nejen zdravě, ale i zodpovědně. Je to tak jednoduché, stačí si vybrat jednu z kvalitních lahví z udržitelných materiálů a zásobit se Mikrodrinky na celý měsíc. Waterdrop ti s tím vším pomůže, nyní navíc s 20% slevou na všechny Mikrodrinky a s 10% slevou na lahve.

S Mikrodrinky zvládneš suchý únor levou zadní

Mocktail sada kapslí - 3 + 1–537 Kč

  • ZEN – jemné tóny karamboly, bílého čaje a citronové trávy, to je harmonická chuť zenu.
  • LOVE – snové trio granátového jablka, goji a schizandry
  • BOOST – brazilská vitamínová bomba acaí a lahodná chuť chutí černého rybízu a bezu.
  • NERO – jedinečná příchuť s přírodní kofeinem. Osvěžující kombinace guarany, kolového ořechu, ostružin a aktivního uhlí je to správné energetické nakopnutí.  Bez cukru, bez umělých barviv, s vitamíny a antioxidanty.

Víc na www.waterdrop.cz

Fotogalerie