Odnesl si zajímavou věštbu křtu knihy známé kartářky i nějaký muž???




Deset kmotrů nové knize Tajemství pro Vás, mezi kterými byl jediným mužem herec Jan Přeučil, popřálo především hodně spokojených čtenářů. Autorka je známá vědma Ivana Regina Sádlová Kupcová, takže nikoho nepřekvapí, že se zaměřila na tajemno a vybrané snové symboly.

Michaele Kuklové na křtu předpověděla, že ji bude provázet štěstí a dokonce ji do cesty vstoupí nový muž. „Je tam chlap, já ho tam vidím a nebude to tak dlouho trvat,” prozradila kartářka Michaele Kuklové. „Tak to jsem na to sama zvědavá. Prožívám momentálně hezký život, tak pokud bude ještě lepší, bude mě to těšit,” podotkla herečka.

„Já jsem se s Ivanou Reginou potkala před mnoha lety a na mnoha příkladech jsem si ověřila, že to, co říká, je pravda, že jí věštby opravdu vycházejí. To byly věci, které třeba neměla šanci jinak vědět,” podotkla herečka a dabérka Eva Hrušková, která na akci přišla s manželem Janem Přeučilem. 

Kmotrovství dále přijala herečka Miriam Kantorková, zpěvačky Petra Černocká s dcerou Bárou Vaculíkovou, moderátorka Marie Tomsová, zpěvačka s nezaměnitelným hlasem Marie Pojkarová či další vědmy a kartářky - Dagmar Kludská nebo Ivana Marie Ivanová-Burdová. 

Letošní rok bude podle čarodějek prý velmi úspěšný a pro mnohé také zlomový. Mnoha lidem se prý bude dařit, některým se zcela změní život, ale jedno je prý důležité, aby každý šel maličko svému štěstí vstříc. „Osud máte daný - teď jen záleží, jakou cestou se k cíli dostanete, to už je na vás,” dodala kartářka Ivana Marie Ivanová-Burdová.

Foto: Jaroslav Hauer

Fotogalerie