Oblíbený festival garantovaný Michalem Prokopem spouští předvánoční předprodej




Už šestý ročník festivalu Krásný ztráty Live proběhne v roce 2022 ve dnech 12. - 13. srpna na již tradičním místě, na statku v malebných středočeských Všeticích. Pořadatelé zveřejňují první jména programu. Kromě garanta hudebního line-upu Michala Prokopa a jeho Framus Five zahrají například skupiny Tata Bojs, Vltava nebo zbrusu nový, tentokrát kapelový projekt ještě nedávného solitéra Justina Lavashe. V tuto chvíli přichází do předprodeje první edice vstupenek za bezkonkurenčně nejnižší cenu 1390,- Kč, navíc s příjemným bonusem.

Letošní ročník Krásných ztrát Live měl mimořádný divácký úspěch. Byl vyšperkován řadou neopakovatelných zážitků. Návštěvníci vzpomínají zejména na velkolepé oslavy pětasedmdesátin Michala Prokopa přímo na pódiu, na jeho koncertní set, v němž se představila omlazená podoba skupiny Framus Five a zazněla řada písní z nového, v květnu vydaného nového zpěvákova alba Mohlo by to bejt nebe... Stejně tak zaujaly koncerty kapel Minus 123 minut, Krausberry, Laura a její tygři, Roman Dragoun And His Angels, Terne čhave, samozřejmě Pražského výběru a mnoha dalších. Mezi největší objevy festivalu v roce 2021 lze jednoznačně počítat nadžánrové trio Colorful People. To zaujalo samotného Michala Prokopa natolik, že přímo na festivalu pozval kapelu jako hosta na svůj Vánoční koncert, který se uskuteční 21. prosince naživo ve velkém sále pražské Lucerny, jakož i prostřednictvím přímého přenosu na online streamu.

Vysoko posazenou laťku pátého ročníku jistě neshodí ani ten šestý. Už první oznámená jména jsou zárukou skvělé hudby i mezigeneračního střihu, typického právě pro Krásný ztráty Live. Jak skupina kytaristy a zpěváka Roberta Nebřenského Vltava, tak nestárnoucí „kluci z Hanspaulky“ Tata Bojs mají společnou nejen originální invenci v hudební tvorbě, ale v neposlední řadě také obrovský nadhled a zcela specifický smysl pro humor, se kterým umějí jako málokdo podat i vážná obsahová témata. V Praze žijícího Brita Justina Lavashe spojuje s Michalem Prokopem celoživotní láska k blues, z níž vyrůstá jejich osobitý muzikantský, pěvecký, a v Lavashově případě i virtuózní kytarový styl. Aktuálně v novém projektu Justin Lavash spojil síly s českoamerickým klávesistou Robertem Vašíčkem a excelentním hráčem na bicí nástroje, který stejně jako Robert Vašíček část roku pobývá v Los Angeles a část v ČR, Romanem Lomtadzem.

Festival Krásný ztráty Live si získal u návštěvníků popularitu i dokonalým servisem a komfortem pro každého hudebního fanouška. Také letos nabízejí pořadatelé kromě klasického kempu bydlení přímo na statku v jeho exkluzivních ubytovacích kapacitách a připravují i další nové formy nadstandardního ubytování.

„Pro další ročník festivalu chystáme vedle skvělého programu také řadu dalších zlepšení. Určitě nabídneme větší komfort v rámci klasického kempu, chystáme i festivalové chatičky, které si již brzy budou moc diváci rezervovat. Rozšíříme nabídku nejen cateringu ale i dalších služeb. Aktuálně dáváme do prodeje prvních 300 celofestivalových vstupenek za zvýhodněnou cenu. Ty umožní všem držitelům, aby se připojili na internetový přenos Vánočního koncertu Michala Prokopa s Framus Five a vzácnými hosty, který budeme vysílat příští týden v úterý 21.prosince přímo ze svatostánku českého rocku, z velkého sálu pražské Lucerny. Akce je již delší dobu vyprodána, neboť vládní restrikce nám omezily kapacitu akce" říká David Gaydečka, producent festivalu.

Vstupenky na šestý ročník Krásných ztrát Live právě přicházejí do předprodeje. Mimořádným předvánočním bonusem je, že každá vstupenka zakoupená do 21. prosince letošního roku zároveň poskytne zdarma přístup na online stream Vánočního koncertu Michala Prokopa ve velkém sále pražské Lucerny v hodnotě 390 Kč. Vánoční koncert Michala Prokopa proběhne právě 21. prosince s hosty Petrem Jandou a Colorful People.

Info k ubytování na recepce@vsetice.cz.