Vánoce na palubě Emirates




Letecká společnost Emirates si pro letošní prázdninové zimní lety připravila plno svátečních překvapení, cestující se mohou těšit na vynikající vánoční menu, luxusní vybavení, dále si mohou užít řadu vánočních filmů a svátečně laděných písní nebo se mohou nechat inspirovat skvělými nápady na dárky pro své nejbližší.

Emirates, největší mezinárodní letecká společnost, je hrdá na to, že dokáže spojovat cestující a kultury z celého světa. Emirates po celý rok nabízí cestujícím regionálně inspirovaná menu a rozsáhlý výběr z hudebního a zábavního obsahu ve více než 40 jazycích. Kromě toho aerolinka zákazníkům na palubě svých exkluzivních salónků nabízí nespočet chutí reprezentující vybrané světové svátky.

Více informací o sváteční nabídce Emirates naleznete zde.

Slavnostní menu a dobroty

Zákazníci si mohou pochutnat na pečeném krocanovi s brusinkovou omáčkou podávaném s hráškem, pečenými bramborami a uzenou kuřecí klobáskou opečenou na pánvi. Sladkou tečkou je čokoládová pěna s mandarinkovým kompotem zdobenou čokoládovým penízkem.

Cestující ve First Class či Business Class mohou odstartovat vánoční večeři královskými krevetami ochucenými citronem a bylinkami, podávanými s fenyklovým salátem a koktejlovou omáčkou nebo si mohou vychutnat klasický gravlax z lososa. Poté následuje chod pečeného krocana s kaštanovou nádivkou, krůtí šunkou, paprikovými bramborami a smetanovou růžičkovou kapustou s brusinkovou omáčkou. Hodování je zakončeno výběrem lahodného slavnostního dezertu.

Během 24. a 25. prosince si mohou cestující na palubě Emirates odnést domů malý vánoční dárek v podobě pečeného cukroví.  

Speciální sváteční pochoutky nabízejí také Emirates salónky v Dubaji. Zákazníci si mohou vychutnat pečené krůtí maso s kořenovou zeleninou, s pečenými bramborami a kaštanovou nádivkou, vybrat si mohou také z řady sladkých pochutin, včetně tradičních vánočních koláčů z křehkého těsta, vánočních štol, ovocných nákypů nebo pečených hrušek se zázvorovým crumblem a šlehačkou. Vánoční menu je k dispozici také v některých dalších vybraných saloncích Emirates mimo Dubaj, cestující mají možnost toto menu ochutnat například na londýnském letišti Heathrow, v Římě
a Káhiře. Emirates se podařilo otevřít již většinu svých letištních salónků v rámci celé své letecké sítě, bezplatný přístup do těchto salónků mají cestující ve First Class a Business Class a vybraní členové věrnostního programu Emirates Skywards. Za malý poplatek služby letištních salónků mohou využít také cestující v Economy Class. Více informací naleznete zde.

Nápady na dárky pro blízké

Cestující s Emirates si dále mohou užít nákupy duty free nejen na palubách letadel, ale i z pohodlí domova před odletem. Přes EmiratesRed si lze předobjednat produkty, nechat zabalit a doručit k sedadlu během letu. Přátele a rodinu mohou cestující překvapit dárkem přímo na palubě, stačí napsat na emriatesred@emiratesred.com a dárek jim bude doručen během letu k sedadlu. EmiratesRed nabízí nyní 15% slevu na většinu produktů.

V nabídce je nyní speciální kolekce vánočních koulí z recyklovaného materiálu a další vánoční ozdoby. Ve vánoční nabídce naleznou zákazníci i pohodlné svetry, pyžama pro celou rodinu, ponožky a tematický balící papír. Tyto produkty lze zakoupit online s doručením po celém světě.

Upomínkové předměty z limitované edice

Cestující letecké společnosti Emirates mají jedinečnou možnost požádat posádku, aby zachytila jejich vzpomínku na let polaroidem, hotovou fotografii obdrží ve speciálním rámečku, aby si mohli kouzlo okamžiku připomenout i dlouho poté.

Cestující v Business a First Class obdrží na palubách toaletní tašky se svěží vůní a produkty italské luxusní značky Bulgari. Na dálkových letech obdrží cestující v ekonomické třídě taštičku inspirovanou výstavou Expo 2020 v Dubaji, děti do 12 let se mohou těšit na tašky a hračky taktéž inspirované světovou výstavou.

Filmy a hudba

I letos se mohou cestující Emirates naladit na sváteční náladu již na palubě, ať již vánočně laděnými písněmi či vánočními speciály oblíbených pořadů jako jsou Přátelé, Teorie velkého třesku, Kanclu nebo reality show The Great British Bake Off. Dětem udělá radost Scooby-Doo a strašidelné svátky. Filmoví nadšenci si mohou dopřát klasiky jako je Vánoční příběh nebo Vánoční skřítek. Z novější produkce jsou tu A Christmas Miracle, Always and Forever Christmas nebo Last Christmas. Playlist si mohou cestující předpřipravit již před odletem na Emirates.com nebo přes aplikaci Emirates.

Fotogalerie